måndag 20 februari 2017

MIN NYA HUDVÅRDSRUTIN - M PICAUT

Idag ska jag lista och tipsa om min nya, ekologiska hudvårdsrutin med produkter mestadels från M Picaut. De senaste 3 veckorna har jag mestadels endast använt produkter från M Picaut som jag testade första gången på Daisy Beauty Expo (dvs den 14 januari). Den fösta produkten som jag provade som gav mig en riktig aha-upplevelse var M Picauts Hydra Lagoon Overnight Mask, denna fuktmask är ljuvlig och jag använder den 2-3 gånger i veckan som en nattmask.Först testades (efter Hydra Lagoon mask): Hydra Miracle Serum, Skin Detox Moisturiser och Precious Eye Cream.
Efter att ha varit väldigt nöjd med dessa produkter, särskilt masken och serumet ville jag testa fler produkter från M Picaut. Det blev Hydrating Water (ett ansiktsvatten som kan användas på kvällen men också över makeup under dagen) denna lugnar ner huden och drar ihop mina porer och även regöringen Glorious Green Foaming Cleanser som vunnit priser som Årets ansiktshudvård (i Swedish Beauty Skin Awards 2016) med följande motivering:

“Med ett krämigt och lent citrusdoftande lödder gör den här eko-cleansern rent hus utan att torka ut.”

Jag kan inte annat är hålla med, den rengör varsamt och tar ändå bort all smink. Älskar känslan och doften hos denna. LJUVLIG rengöring som gör att jag ser fram emot att sminka av mig på kvällen.Dessa två har blivit mina absolut favoritprodukter: Hydra Miracle Serum och Precious Oil.
Jag kombinerar gärna dessa ihop på kvällen, på dagen brukar det räcka med Hydra Miracle serum.
Jag tar alltid Hydra Miracle serum först och när den sjunkit in tar jag sedan några droppar Precious Oil och sedan när den sjunkit in min dagkräm eller nattkräm. Dessa har gjort underverk med min 46+ hy. Den har fått fin lyster, mindre rynkor, mer spänst och framförallt mindre problem med plittor och dylikt. Min hy har aldrig mått så bra som nu. Allt på bara 3 veckor.

Så här beskrivs Precious Oil:

  Precious Oil är ett anti-age serum som ger näring och en silkeslen hud. Tack vare naturliga lipo-peptider ökar även hudens egna produktion av kollagen, vilket aktivt minskar fina linjer och rynkor. Serumet är baserat på lyxiga oljor från certifierade ekologiska odlingar. Det består av aprikoskärneolja, jojoba och havtornsfröolja, som tillsammans ger huden en riktig boost. Perfekt att använda som kur under de kalla månaderna eller när huden känns lite extra torr och/ eller behöver extra näring.
 • Stimulerar nybildandet av kollagen.
 • Minskar fina linjer och rynkor.
 • Ger en närings-boost till hyn.
Sista produkten jag testat som var en glad överraskning är denna allväderskräm: Calming Cocoon Cream som kan bästa beskrivas som en ekologisk och mer väldoftande variant av Elisabeth Ardens 8-hour cream (var doft och konstens jag alltid avskytt). Denna klimatkräm bildar en skyddande barriär mot kylan så den är perfekt nu på vintern, har runt näsvingarna på dagen och över hela ansiktet 2-3 dagar i veckan som nattkräm. Denna har jag även använt på min Sessor innan du springer till skolan på morgonen när kylan varit sådär bitande kall och de funkar perfekt även till deras fina hy. Detta är verkligen en allround kräm som jag även har till nagelbanden och läpparna. Dryg är den också.

Så här beskrivs denna på M Picauts hemsida:
En rik reparerande barriärcrème som ger huden en ny silkeslen spänst, elasticitet och lyster. Passar även mycket känslig hud tack vare en Calming-formula 100% fri från konservering, doft och allergener. Lugnar en stressad och obalanserad hud och stimulerar de vitala funktionerna hos en mogen hud. Huvudingredienserna utgörs av ett avancerat biokomplex med ekologisk avokado, kokosolja, vild jam och naturliga phytosteroler. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser.Hydra Lagoon Overnight mask som var min första produkt att göra mig nyfiken på M Picauts hudvård beskrivs så här:

 "Hydra Lagoon Overnight Mask är en lyxig ansiktsmask som ger huden rikligt med återfuktning och näring. Masken har en anti-age effekt, bygger upp hudens naturliga kollagen-produktion och minskar torrhetslinjer. Innehåller avokadoolja, hyaluronsyra och malakit som tillsammans stimulerar elastin och kollagen, vilket ger huden fasthet och ny styrka. Malakit är en grön ädelsten och även en kraftig antioxidant som skyddar och lugnar stressad hud. Masken kan även användas över natten för extra fukt."Har ni etsat M Picauts produkter eller ekologisk hudvård? Jag själv har länge varit skeptisk till just ekologisk hudvård men M Picauts hudvård har definitivt vunnit mig över även om jag inte kommer att strunta i all annan hudvård som inte är ekologisk så gillar jag so far vad dessa produkter gjort med min hy och jag kommer att använda upp dem. Hydra Miracle serum kommer alltid att finna i mitt badrum och några andra av M Picauts produkter även om jag kommer att testat andra märken framöver.

Hoppas ni har en bra start på vecka.

KRAM!!


Inlägget innehåller Affiliate-länkar och pressprover.

2 kommentarer:

 1. Efter att ha läst ditt inlägg är jag om möjligt ännu mer nyfiken på detta märke ☺ Måste nog klicka hem serumet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jessica, åh va roligt att du gillade inlägget och blev nyfiken. Till min mogna, men relativt sett problemfria hy är denna serie makalös bra. Just serumet kan jag varmt rekommendera, det är min favorit då den sjunker in otroligt snabbt och det känns som att ansiktet får ett minilyft efter bara 1 veckas användning. Är själv otroligt imponerad av dessa produkter.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER