tisdag 19 april 2011

Conscious Collection by H&M

Idag fick jag slutligen tag på den vackra spetsklänningen som är det ENDA plagget jag suktat efter i denna kollktion. Inte direkt billig men inte heller för dyr. Väldigt fina spetsdetaljer och överlag STOR i storleken. Har förstått nu i efterhand att denna varit slutsåld nästan överallt och allmänt svår att få tag i. Hade tur helt enkelt när jag hittade denna ENDA i just min storlek idag vid lunch.

Jag provar storlek M. Otroligt fin spets.

Den är dock LÅÅÅÅÅNG och man behöver nog vara kring 1,70 cm för att den ska bli helt perfekt längdmässigt.


Det är ganska mycket vidd i modellen och jag kommer garanterat att ha ett band i midjan för att få fram lite mer midja, men även "au naturelle" som den är nu tycker jag denna är bedårande. Kostar 499 kronor och den är som sagt inte helt gratis men absolut prisvärd för det man får. Lite sekelskiftet över denna vackra klänning. Jag har tagit lite andra bilder som ligger i min kamera på andra plagg från kollektionen men dem får ni se lite senare.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!

2 kommentarer:

 1. Tack för provningen åt mig, då vet jag att jag inte behöver springa benen av mig för den klänningen,

  Helena

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Hela H&M:s nya kollection är så snygg och den klänning har jag letat efter, men otur som vanligt. Tycker den är så himla snygg.
  Tack för den fina bilden, du passar i den. Och priset tycker jag är humant.

  Ha en fin kväll
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER