fredag 29 april 2011

SWEDISH HASBEENS FOR H&M IN DA HOUSE!

Hämtade ut mina Swedish Hasbeens by H&M i vitt och jag är verkligen nöjd! Måste bara testa lite till hur de känns på men jag är ganska säker på att de får stanna. Verkar normala i storleken, har tagit min normala storlek 38 i dessa.Försök att bortse från tånaglarna, såg dem på närbilder och bestämde mig därmed BUMS för att måla dem ikväll. Imorgon kan ni få lite fina närbilder men inte idag. Ni ser ungefär hur de ser ut på. De är lagom höga men de är ganska snäva i den flätade delen coh jag får trycka in tårna, hoppas de kanske ska mjuka upp sig.
Ha nu en underbar VALBORG och första maj. I Skåne hade vi nu åkt in till Lund för att lyssna till Studentsångarna, en mycket kär tradition som jag verkligen saknar.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Precis likadana skor har jag också fått avisering om att hämta...men hinner nog tyvärr inte innan firande... :-(

  Är lite orolig för att de ska bli just för smala över mina tå-ingar!

  I värsta fall får man väl blöta ned lädret...då ska de ju töja sig.

  Sedan finns det, hos min skomakare iaf, en spray man sprayar på läderskor där de är lite för trånga så töjer de sig mer med användning. Precis som när skomakaren töjer skor, fast de har lite mer rejäla doningar än ens egna fötter är.... ;-)...men samma spray!

  Ha en skön valborgshelg!

  Väntar...på mitt paket från Creative Lounge...hoppas det nu kommer på måndag eller tisdag...lite lång leveranstid tycker jag nog.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Söta :-) Jag väntar på mina med kilklackarna i vitt och natur. Kommer nog nästa vecka :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER