tisdag 12 april 2011

FRILL BLOUSE & SJALSPECIAL

Idag täkte jag bjuda på lite sjalinspiration. Jag passade på att prova några av Nordljus fina sjalar som tillhör Nordljus eget märket LUCKY LINA och som är ljuvligt söta på och till en överkomlig prislapp.
Lucky Lina sjal i viscose i den beige/vita färgen SAND
Denna var jag också nyfiken på med de fina små blommorna.....behöver jag säga mer.....Storasyster HÖGG denna direkt....DEN ÄR MIN sa hon bara.....jaha.

Den är lagom stor till en liten tjej och passar henne så fint när hon ska vara lite fin, inte i skolan, så den får stanna hos henne ;-D

Idag hade jag min vackra Frill Blouse från Chill Norway från förra sommaren och till den, vackra LACE Scarf från Love Forever (som även finns hos Nordljus).

Under har jag det vita linnet från love forever som jag använt otroligt mycket redan.

Passa på att prova något av NORDLJUS FINA PLAGG ELLER INREDNINGSDETALJER nu när ni får 20% rabatt på hela ert köp fram till den 17 april. Ni anger helt enkelt rabattkoden oddmollyholic så dras rabatten direkt (gäller endast på ordinarie pris och EJ på Chill Norway, XUZ och Beach House).

3 kommentarer:

 1. Tack för superfin inspiration. Älskar sjalar och de var ju underbart fina allihop. Och frill blouse är ju lovely. Supervacker på dig. Provade min Breeze idag och det verkar nästan som de använt liknande tyg iår igen på dessa...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Så snygga sjalar!!!
  Tösen passar perfekt i sjalen.

  Ha en fin kväll
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 3. Hej !
  Jag beställde Lucky Lina sjalen
  i rosa, fick den idag jättesöt !
  Tack för rabattkoden.
  Hälsn Pjollret

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER