torsdag 7 april 2011

IDAG BLIR DET DEEDAY - FINASTE KLÄNNINGEN

Idag har jag på mig min blåa klänning från Deeday som jag nu har i två färger, en i äggskalsfärg och en i denna indigofärg. Den är underbar och har en otroligt kvinnlig passform. Jag tycker den passar både till vardags och till fest. Till vardags kan man kombinera den med en kofta eller kavaj och till fest har man den som den är.
Snyggt att kombinera ihop indigo med svart.

Är så nöjd med dessa fina klänningar och gillar ett det medföljer en fin underklänning i samma färg till dessa.
Om ni är nyfikna på denna vackra kan ni hitta denna färg och även i vitt och rosa hos den fina webbshopen by leia d till det facila priset av 1.299 kronor ;-D
Ha en underbar kväll! Blev ingen Odd Molly klänning idag och imorgon är jag inte hemma på kvällen så bilder får vänta till i helgen.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Åh den är helt otroligt fin! Jag gillar enkelheten combined med exklusiviteten. Du, jag kan inte sluta tänka på avoca rocken...jag måste ha den fast i turkost!!! bara måste alltså. Kram och tack för allt du delar med dig av!!

    SvaraRadera
  2. Finaste Helena: Tack för dina fina kommentarer. Har tyvärr inte sett kappan i turkost, men den är säkert underbar den också...du kan ju alltid maila by Leia d och fråga om hon kan beställa den till dig ;-D Tack själv för alla vackra bilder du delar med dig av på din blogg!
    KRAM!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER