fredag 29 april 2011

DAGENS ODD MOLLY - WIGWAM I LITE LILAC

Här kommer lite inspirationsbilder från dagens Odd Molly outfit, min vackra Wiwam tunic i lite lilac som jag älskar trots att den är en storlek för stor egentligen. Känner mig alltid fin i denna. Under har jag Lace Strap dress i svart som passar perfekt ihop med broderierna.
Över har jag min fina Grandmas coat i lite pink från förra året i storlek 3!! (detta är verkligen en liten 3:a och jag hade tur när jag hittade den på REA förra året. Älskar färgen och den passar ihop med min fina sjal från Bellerina.

Passar bra i färgen även till wigwamen.

Till detta Primeboots, så länge det går innan värmen gör det omöjligt att gå i stövlar.
Hoppas ni får en fin fredag....längtar redan hem till fredagsmys med barnen och maken som varit borta i tre dagar. Hoppas det kan bli grill i helgen ;-D
Ha det bra så länge vi ses lite senare, om ni vill ;-D
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hejsan

  Snyggt!!

  Önskar dig med en härlig fredag & valborg
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Så fin ihop!
  I ett tidigare inlägg bad du om ursäkt för en bild tagen på en urringning. Be inte om ursäkt, du är jätte vacker och det finns inget vulgärt i bilden.
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER