onsdag 6 april 2011

DAGENS BUSINESS WOMAN A LA ODD MOLLY

Idag tänkte jag bjuda på min business outfit som jag har på jobbet. Pow jacket från Odd Molly är verkligen klockren och en favorit som ALDRIG kommer att lämna mig.
Kvinnligt och snyggt från alla håll och kanter. Dress for success som man säger ;-D
Jag ska bekänna att jag väntar på ett fiiiiint paket som jag klickat hem från CREATIVE LOUNGE. Kan avslöja att det är något snyggt till fötterna ;-D Håller fingrarna för att paketet dyker upp idag.
Ha en underbar dag!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Den är så fin :) har kjolen som jag gillar jättemycket! Kram

  SvaraRadera
 2. Helt perfekt när man kan kombinera business look med lite kvinnlighet och fina detaljer - me like!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Kan inte göra annat än att instämma (för ungefär 100rade gången)- kavajen är ursnygg och sitter helt perfekt på dig :)

  SvaraRadera
 4. Perfekt. Snyggt!!!

  ha en fin dag
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 5. Hej
  Jättefin blogg du har Tittar varje dag!
  Är tävlingen om Love Forever klar?

  SvaraRadera
 6. Hej igen
  Glömde fråga Har du något tips på någon fin scafs till marinblå trench coat ? Ska till Stockholm i helgen ,vill ha något fint.En sak till som är svårt är .Vad ska man ha på fötterna nu när det är vår?

  SvaraRadera
 7. Den är underbar! Önskar att jag hade en själv, håller ständigt utkik på Tradera, men de är sällsynta.

  SvaraRadera
 8. Pow jacket är verkligen den vackraste kavajen som Odd Molly har gjort. Du är otroligt fin i din och jag förstår att den är perfekt på jobbet. Jag är så glad att jag satsade på både en kavaj + kjol när de fanns i butiken. De ska aldrig säljas.

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Hej,

  vad roligt och inspirerande det är att läsa era fantastiska bloggar. Det är ju lite nytt för mej men efter mötet hos Odd Molly, där jag var med som en katt bland alla ståtliga hermeliner, har jag verkligen upptäckt denna värld :-)

  Nu skulle jag vilja be om lite hjälp! Jag kan nämligen inte sluta längta efter Pow jacket som du visar här, jag måste bara ha tag på en i strl 4,(brukar ha strl 3 men antar att jag måste gå upp en i denna modell) har du några bra tips om var jag ska söka? Tradera söker jag på varje dag :-)

  Återigen tack för många bra tips och idéer. Enda problemet är att det snart behöver byggas ut hemma för att få plats med allt man vill ha!

  // Anna-Lena från Torsby

  SvaraRadera
 10. HEJ ANNAN-LENA!! Va roligt att du hittat hit! Det enda tipset är att hålla koll på Tradera och Blocket....förr eller senare dyker den upp, garanterat. Denna är dock en lite ovanlig model och det var inte många butiker som tog in denna så det kan ta ett tag att hitta den. Tror inte du behöver gå upp i denna, ta din normala storlek, det har jag gjort. Efterlysningarna brukar inte hjälpa särskilt mycket men jag ska se om jag kan få till en sådan i veckan men i så fall behöver jag din mailadress dit vi kan hänvisa folk.
  Ha en fortsatt fin dag!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 11. Förlåt....det skulle så klart stå ANNA-LENA....sorry....blir så när man har bråttom.
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER