torsdag 28 april 2011

MAMMELUCKER FRÅN PROVRUMMET.....LOVE!

Måste bara få visa upp mina ljuvliga mammelucker som är inköpta från PROVRUMMET, de är i bomull med med fin resår, fin passform och ljuvliga detaljer. Köpte två stycken, de vita och de ljusrosa. Priset är humant, 389 kronor/st och de är värd varenda krona ;-D Gillar dessa bättre än de jag tidigare köpt från by Faith.


Här tillsammans med lite olika Odd Mollysar, först ut Reedy Tunic.


Så här ser de ljusrosa ut....ljuvlig nyans.

Här ser ni resåren i midjan, bred och bekväm.


Går även bra att kombinera med den vackra Chill Norway klänningen: Breeze Dress.


Passar verkligen perfekt ihop och är så otroligt använbara. Dessa kommer jag att använda mycket i sommar till lite kortare tunikor när jag inte vill visa rumpan och när jag vill känna mig lite mera klädd.
Ha nu en fortsatt fin kväll....här är det sommar känns det som med vacker kvällsol.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. chill norway-tunikan är helt fantastisk och ett GRYMT habegär finns i mig efter den! ...men, mamelucker?!?! nej, jag fattar bara inte grejen? när har man dem? när man chillar i trädgården? på jobbet? hjälp mig gärna att förstå poängen, för när det kommer till sådana plagg fattar jag bara noll *hihi*

  SvaraRadera
 2. Hej Cecilia: jag trivs inte med enbart tunna skira klänningar på våren/sommaren, känner mig lite naken och obekväm plus att man lätt blir klibbig (hud mot hud kontakt). Jag har mammelucker iställer för det som andra använder hur mycket som helst, dvs tights/leggings av den kortare varianten. Med dessa söta mammelucker under kortare, lite skira och genomskinnliga plagg känner jag mig plötsligt mera klädd och kan leka med barnen på lekplatsen, i trädgården eller hos vänner. Mammeluckerna behöver ju inte mer än att skymta lite fram om man nu inte vill att dessa ska synas. Jag gillar dessa skarpt och jag finner dessa användbara, men det är ju jag det ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. The bloomers are very pretty and feminine and seem to go with your style. They are not for everyone but I love the look. I have never seen anything like them in North America but Europeans are more confident in their sense of style.
  Very Very pretty!!!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Så snyggt.
  Har funderat på att köpa dem oxå.
  Hermis som jag är. Men väntar tills jag kan även köpa blusen som snart är på väg in.

  Ha en fin dag
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER