lördag 9 april 2011

VACKER SILK SLEEVELESS DRESS - LITE MILITARY

Här kommer lite bilder på den vackra Odd Molly klänningen: Silk Sleeveless Dress i lite military i storlek 2. Denna kommer från finaste Anna på COUNTRY DREAMS  men den finns även i samtliga färger hos TINTIN STYLE. Denna är ljuvlig och så enkel att kombinera med olika underklänningar, underkjolar eller leggings. Var först lite osäker på färgen Lite military.....men den växer....desto mer jag tittar på den, desto mer förtjust i färgen men jag måste ändå fråga. Vad tycker ni? Ska jag behålla denna eller byta denna mot den i Lite Apricot?

Under denna provar jag tillsammans med Odd Mollys Wunder Lace Dress i vintage chalk, storlek 2.

Fina färgkombinationer på denna.Här tillsammans med Canna Cardi i Lite Powder.Snälla rara, vilken tycker ni är finast???? HJÄLP!!
Ha en fortsatt fin lördag, lovar återkomma med bilder på fina plagg från provrummet.
KRAM!!

15 kommentarer:

 1. Hej fina du, för mig är valet solklart, Lite Apricot så klart, den klär dig mycket bättre. Lite military ser så väldigt rörig och plottrig ut tycker jag. Apricot är mycket mer elegant. Men, det är min personliga åsikt, du ska välja den som känns rätt för dig. Vårhälsningar från ett nyblivet Odd Molly fan.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen. Svårt att välja för andra, men för mig var valet lätt då lite apricot passar till nästan allt i mina garderober. Det finns bilder på bloggen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker alla färgerna är sååå fina och går i valet och kvalet själv. Jag älskar det rosa i den i lite military och och tror den går att kombinera jättemycket och få färgerna att framträda helt olika vilket är kul tycker jag. Apricot känns lite blek just nu men till sommaren och bruna ben blir det säkert jättesnyggt. Tror också den blir klockren till din Canna. Förstår att det är svårt för dig. Men i o m att du funderar på att byta tycker jag du ska göra det. Bara att tanken finns brukar ju tyda på att man inte är helt 100...
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Blev nog lite förvånad här att du inte valde den apricosa..denna i military är också fin men du är en av dom få som kan ha den ljusa utan att försvinna!! Röstar alltså för byte, sorry!
  Ha en skön helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att lite militay var jättefin på dig och du passar verkligen i de färgerna! Jag blev GLAD när jag såg den på dig. Men ofta när man är tveksam så blir det inge bra så du kanske hellre vill ha lite apricot? Båda är fina på dig :) Men jag röstar på lite militay, färgen passade dig utmärkt!

  SvaraRadera
 6. Har precis kommit hem med en Silk sleevless i lite apricot inköpt i min lokala butik här i norr!
  Jag hade tänkt beställa en i grey eller rouge men nu är jag så glad att jag kunde se de live...och då var lite apricot ett givet val.
  Skulle dock gärna ha alla fyra!!!
  Du passar jättebra i military men eftersom du tvekar kanske apricot är valet....
  Kram Titti
  Provrummet har mycket fint....

  SvaraRadera
 7. Jag tycker faktiskt att du ska byta! Lite Apricot var ju ljuvlig på dig som har så fin hudfärg, också nu på våren. Tycker också att lite military inte var lika snygg i bomullstyget. MEN båda två är fina, så det blir bra vilken som! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Svårt att säga den i military har ju lite mer färg men jag har själv beställt den i lite apricot lite pga att jag tycker canna cardigan i powder är snyggare till den!! Tycker nog du ska byta
  Trevlig lördag
  kram Agneta

  SvaraRadera
 9. Du är fin i båda! Men du kan verkligen bära upp apricot :) Själv försvann jag i den färgen och valde military istället som jag tycker är mycket vackrare irl än på bild.
  Hoppas du får en härlih lördagskväll! Kram

  SvaraRadera
 10. Lite apricot tycker jag är finast på dig :=) men.......military är ju också fin.
  Nu har jag varit på Lakritsfestival på Hotell Norrtull, och frossat i en massa lakrits.....mums!
  KRAM ½:an

  SvaraRadera
 11. Lite apricot tycker jag. Jag tycker tyget på den här - när du visar det i närbild - är lite för mycket tantklännning liksom./Maja

  SvaraRadera
 12. Jag måste nog säga lite apricot även om military är fin på dig. Lite plottrig dock i tyget. Apricot är lite mer elegant på något vis.

  kram

  SvaraRadera
 13. När du visade alla färgorna på Silk sleeveless för nån dag sen var jag säker på att du hade köpt lite apricot. Nu när du vill ha min åsikt tycker jag att du ska byta till den! Den är snyggast tycker jag! Kram

  SvaraRadera
 14. Absolut byta till lite apricot. Du har rätt färger för den och den är så ljuvlig!

  SvaraRadera
 15. Nu har jag inte läst de andras kommentarer och jag tycker lite military är jättefin, främst eftersom broderierna är lila :-) Spontant skulle jag dock säga att apricot är mer DU... Men, omväxling förnöjer ;-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER