torsdag 7 april 2011

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT.....

TINTIN STYLE tagit in de vackra silk sleeveless dress i samtliga färger precis som fina Anna på COUNTRY DREAMS. Jag har själv beställt en av dessa, ni får gissa vilken ni tror att det kan vara, men jag tror inte ni anar vilken det blev till slut. Hoppas få hem den idag så jag kan visa vilka kombossar jag tänkt mig med denna.
Denna i Vintage Rouge är bara så sexig och vacker.


Alla dessa bilder är från TinTin Style och man blir sugen på samtliga. Jag kan avslöja så mycket som att det är en dessa färger som kommer hem till mig snart, kanske redan idag ;-D

Denna i Lite Apricot är så användbar och diskret.Denna vackra i Lite Military är ju bara såååå ljuvlig.

Har ni slagit till på en av dessa? Vilken är eran favorit?
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. GAH - jag kommer aldrig till skott och hur jag än vänder och vrider på mina val/matchningar så inser jag att alla dessa tre skulle göra sig fina i min garderob. Hur gör man då?

  Vårkramar till dig

  SvaraRadera
 2. Min favorit är den i lite apricot som jag hämtade ut i dag. Bilder kommer i kväll:) Jag tror du vald en med mera färg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Alla 3 är jätte fine man vill ha samtliga!!Jag har beställt den i light apricot! Tror du beställt den i vintage rouge. Men som sagt du är nog snygg i alla färgerna.
  Ha en trevlig kväll
  kram

  SvaraRadera
 4. Den är verkligen jättefin i alla färger och dessutom ganska prisvärd, tycker jag. Kanske man skulle slå till på en sådan. Men jag undrar en sak: Är den inte väl kort utan leggings för en 40-åring (med ok ben, men inte en 20-årings ;-D )?
  Skulle vilja ha den som smmarklänning snarare än tunika. Går det?
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 5. Jag gissar på Military, ingen färg du brukar ha, så den tippar jag på.
  Hälsn M.L som F

  SvaraRadera
 6. Hej Sanna: Den är kort men det kan du enkelt förlänga med en snygg underkjol ( t ex Dolce/spoiler från Odd Molly eller en underklänning) Sen gillar jag att man även kan variera sig och ha den som e längre tunika till leggings. Denna är väldigt användbar och lätt att kombinera ;-D
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 7. Tack för ditt svar och tips! Det är sant, som tunika kan man ju ha den även en bit in på höstkanten. Jag ska prova den. Tror lite på apricot, du var så fin i den. Men ibland känns det ju härligt med lite starkare färger. Har du tänkt på att man får mer beröm när man har lite färg, även om jag inte alltid känner mig som finast i färg?
  Kram snygging!
  //Sanna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER