onsdag 27 april 2011

TRADERA NÄR DET ÄR SOM BÄST: HOOK UP S/S DRESS

Idag fick jag ett av mina Tradera fynd som jag väntat in under påsken och jag är så nöjd över denna fina klänning. Har redan varit på den och modifierat denna genom att sy dit två band som jag kan knyta till i ryggen för att få fram lite midja.

Här visar jag hur den ser ut med banden synliga framtill.Fint med Dolce skirt i samma mörka nyans under.

Har förstått att där är en hel del som ogillar starkt Odd Mollys klännigar som jag visade från min sista provning och jag kan hålla med om att en hel del av plaggen känns mer damiga/tantiga med volangkrage, volanger och storblommighet. Tur att smaken är delad dock, att vi tycker olika, så trist det hade varit annars. Min storfavorit är fortfarande den vackra Lace Patchwork Wrap dress i lite lilac, vare sig ni andra tycker den är tanting eller inte ;-D
Ha nu en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. You have personalized the Hookup s/s and made it into your very own style....Bravo! It looks wonderful on you:)
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 2. Åh vad snyggt det blev med svart band i midjan! Du är fantastisk på att fixa med kläderna så passformen blir perfekt.
  Den här klänningen längtar jag och spanar efter. Vill dock ha den andra färgställningen med mindre blommor eftersom jag har andra modellen av Hook up i denna färg redan.

  KRAM fina du

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!
  Det där blev ju kanonbra!! Superfint på den modellen dra in midjan, skickligt! Älskar de olika mönstren på dessa klänningarna, kan inte se mig mätt riktigt..
  Det är väl bra vi inte är lika i Mollywood..hade blivit för tråkigt annars..
  Nu skall jag titta på din senaste provning jag missat!
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Verkligen välsytt och snyggt med midjebandet. Jag hade absolut själv föredragit denna lösning om jag ägde denna vackra klänning. Angående vissa åsikter om tantighet eller ej, så är det bara att konstatera att smaken som vanligt är delad och så ska det vara. Det är ju en del av tjusningen med OM-bloggarna bl.a. Där vi får ta del av dessa plagg på olika sätt och i olika kombinationer. Själv använder jag klänningar rätt sparsamt, men njuter desto mer av andras vackra inköp på den fronten. Vill därför tacka för dina fina provningar med plagg som ofta har kvinnliga och romantiska detaljer. Att jag sedan själv väljer andra plagg och modeller spelar ingen som helst roll. STOR Kram!

  SvaraRadera
 5. Hejsan

  Tur att smaken är delad. :)

  Men den var ju söt, den gillar jag & mönstret var ju hur fint som helst.
  Den passade perfekt till koftan.

  Ha en fin dag
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 6. Så söt klänning. Blev ju verkligen bra med bandet i midjan med.

  SvaraRadera
 7. Åhh vilken fin klänning. Du är så påhittig blev ju super bra med banden. Jag är inget vidare på att sy men man kan ju lämna till skräddaren!! Du är super fin i denna klänning som är allt annat än tantig ;-)
  kram

  SvaraRadera
 8. Åhhhh - så fin den er! Tillykke med den :)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER