söndag 10 april 2011

GRACIA TUNIC & SKIRT FRÅN PROVRUMMET

Tänkte visa upp denna fina kombo som jag fick i fredags från PROVRUMMET: Garcia Tunic och Garcia skirt båda i storlek M. De har en normal passform och mixen Bomull/Silke är ljuvlig. Kanske att man skulle ta den i ljusgrått inför våren, men jag tänkte bara att den svarta är så otoligt användbar, året runt.
Jag tycker faktikt inte de bara axlarna stör så mycket. Just kombinationen med tunikan och kjolen passar perfekt ihop men jag har valt att förlänga kjolen, som jag tycker är i kortaste laget, med Odd Mollys Dolce Skirt i almost black.
Fin lager på lager känsla.


Halsringningen ligger snyggt mot halsen men INTE när man fotar med en arm i luften ;-D

Här tänkte jag visa denna ihop med Darcia Wrap i svart. Jag lyckades inte få det fotat idag men denna kombo är PERFEKT ihop med de svart/gråa PRIMEBOOTSEN. Glöm inte att utnyttja det fina ebjudandet på 20% rabatt på hela ert köp hos PROVRUMMET genom at ange rabattkoden: oddmollyholic i kassan.
Ha en fortsatt fin dag. Återkomer snart med ett annat finfint erbjudande, denna gången från NORDLJUS ;-D
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag var inne hos Provrummet och skulle beställa, men fick dessvärre inte rabattkoden att funka...Försökte flera gånger.
  Visst skulle den funka t.o.m imorgon måndag? Vet du varför det är så?
  Kram
  Veronica

  SvaraRadera
 2. Hej Veronica,
  Jag är ledsen, men jag vet inte varför det inte funkar för dig. Var inne precis och testade och det var inga problem att få fram rabatten. Skriv helt enkelt oddmollyholic och tryck på aktivera rabattkoden så ska det fungera annars får du maila Provrummet direkt.
  Lycka till!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER