onsdag 13 april 2011

KÄRLEK: ODD MOLLYS SKIP-A-BEAT DRESS I ROUGE

Idag har jag fått tummarna loss och äntligen tagit bilder på ett efterlängtat plagg som jag äntligen fått tag i efter mycket letande hittade jag denna på Freeport och eftersom de inte skickar provplaggen fick jag snällt be en bekant hämta och skicka denna till mig (jag är evigt tacksam). Jag visar bilder på hur den ser ut i ursprungligt skick och sedan med olika typer av skärp till. Denna är i storlek 1 (dessutom provplagg så den är betydligt minder än de andra jag 1:or jag provat tidigare i butik) och den sitter perfekt då dessa varit rymliga i storlek. Så håll i er, nu blir det en bildkavalkad ;-D

Under har jag Chrysalis Minigown och en Dolce skirt i Rouge.Här med ett smalt NOA NOA skärp till.


Här med ett annat Noa Noa skärp som är mer festbetonad och bredare.


Men min favorit är ändå klänningen tillsammans med ett enkelt svart ripsband till.


Här har min egen hovfotograf Storasyster tagit helkroppsbilderna.


Kanske att jag kan tänka mig att ibland skippa Dolce underkjolen och kanske ha lite tjockare leggings under denna istället. Behöver jag säga att jag ÄLSKAR denna klänning, därav att jag sålde min blåa som var längre och bredare (och i storlek 3). Väntar nu in den fina Silk Sleeveless dress i lite apricot från Country Dreams och hoppas den kommer till fredag.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Åhh! Den är sagoikt vacker! Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Så snyggt!!!

  Ha en fin kväll
  krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 3. Härlig färg på en superfin klänning. Jag har toppen och nu måste den fram och användas känner jag. Tack för inspirationen. Och det var klockrent med svart skärp. Tyckte det nästan var allra finast med det svarta bandet. Kändes liksom som det hörde ihop med klänningen. Jättevacker är du

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Otroligt snyggt! Den här klänningen är unik tycker jag. Pdf Molly när det är som bäst. Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fin du är i den underbara klänningen! Den hoppas jag att få tag i någon gång..för den är som Sara Mia sa Odd Molly när det är som bäst.
  kramar!

  SvaraRadera
 6. Therése Ringström13 april 2011 kl. 21:54

  Vilken underbart fin klänning jag förstår inte vart du hittar alla godbitar, din garderob måste vara rena guldgruvan;0) Jag blev väldigt sugen på nyheterna från Provrummet, finns de på nätet eller har du fått en förhandskik?

  ha en bra kväll!!

  SvaraRadera
 7. Hej Therese,
  Tack, jo min garderob innehåller en hel del guldklimpar 
  Plaggen från Provrummet, de tre sista bilderna, är bilder jag fått skickade som förhandstitt och jag hoppas de kommer snart.
  Kram!!

  SvaraRadera
 8. Underbar! "...med olika typer av skräp till", ja jag är lite trött och behöver gå och lägga mig.
  Eva med ögonen i kors

  SvaraRadera
 9. Tack för jättefina bilder, du passar perfekt i den här klänningen!
  Jag äger den i blått, stl 2, och ska verkligen prova att sätta ett skärp i midjan. Jag tycker alltid det ser så fint ut på dig när du markerar midjan.

  KRAM

  SvaraRadera
 10. Underbart vacker klänning på dig! Ryggen på den är ju helt fantastisk med;) Förstår att du är kär i den;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 11. Åh, jag beställde precis den här från Freeport i rött efter att ha sett den på dig. Så fantastiskt fin på dig! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER