tisdag 26 april 2011

ODD MOLLY PROVNING.....

Här kommer lite bilder på min senaste Odd Molly provning. Tog så många sommarplagg jag hittade och provade ut storlekar och modeller. En klar favorit hittades: Lace patchwork wrap dress.
Odd Mollys Lace Patchwork Wrap dress i Lite Lilac, storlek 2. Normal passform. Pris ca 3.800 kronor inklusive tillhörande underklänning.

Blev så sugen på att prova den efter fina Doktor Mollys visning härom veckan.

Priset är saftigt men om den kommer min väg på REAN då kommer jag att slå till på denna.


Lite mer festkläning i powder-varianten men guldig underklänning.


Underklänningen skymtar fram när man står rakt, inte som på denna bild där jag fått vika mig för att fota den.


Provade även den prisvärda Superian Dress i Vintage Chalk, storlek 2. Denna kostar ca 1.500 kronor och den är liiiiiten över bysten. Går jag dock upp en storlek blir det tältvarning, så denna kommer aldrig hamna hos mig, annars är denna en söt model.

Ni anar att det glipar....

så här ser det ut i närbild.....inte snyggt och knappar som nästan lossnar.

Denna klänning gillar jag i modellen förutom själva spetskragen, utan kragen hade detta varit en väldigt söt klänning (väldigt kvinnlig). Tror dock det är en relativt enkel åtgärd att helt enkelt ta bort den icke-smikrande volangkanten på denna....får fundera på den ett tag till. Pris ca 1.800 kronor.

Fransarna på fickorna stör inte mig särskilt mycket.

Nu är det lite vågade bilder jag vet.....sorry. Ville visa tunikan och jag hade ingen kjol, underklänning eller byxa med mig (hade klänning på mig idag). Tunikan är inte klockren, ganska liten i storlek (här provar jag min normala storlek 2) och det känns som att det är alldeles för många volanger på denna för att jag ska känna mig bekväm. Kragen är ingen hit den heller.....

Pris, ca 1.300 kronor.

Sen provade jag skinnjackan bara för att se hur modellen satt. Inget för mig heller. Den var ganska rak och med fransar. Utan fransar hade den kanske funkat men inte med, sorry....fattar inte varför Odd Molly envisas med att sätta fransar på massor av annars ganska fina plagg.


Det var allt för denna gången. Fick min fina Impresionist Cardi som jag ska prova till min fina silk sleeveless dress i grey....men det får bli en annan dag.
Nu ska det jobbas. Vi ses imorgon.
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Tack för en som vanligt finfin provning! Visst är det tokigt m Superian Dress! Jag ville så gärna ha den i powder men den blev ju rena katastrofen på mig ;o)
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Härlig provning med flera vackra plagg. Håller med om att Lace Patchwork dress är en riktig godbit. Håller tummarna för att den blir din framöver. Själv har jag precis beställt ett par godingar från Xoxoma webshop. Dels den lite sällsynta Begonia cardigan i magnolia som jag varit sugen på länge. När jag kollade runt där så visade de sig att de även säljer Sampple-plagg i strl. 1 till i stort sett halva ordinarie pris, så även ett annat plagg åkte med i korgen. Men den överaskningen sparar jag till annat tillfälle. Jag måste verkligen få hem den innan jag ropar hej och ser att det gick vägen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Smaken är som baken! Skinnjackan föll jag pladask för. Den hade varit urtråkig utan fransarna, tycker jag!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh klänningen i Old rose är så fin, fantastiskt fin modell, var den rymlig i bysten? Jag har ju beställt tunikan i oldrose, ska bli spännande att se om den passar i min storlek 3... och om man gillar den... jag avgudar färgerna!
  kram Milla

  SvaraRadera
 5. Du är jättevacker i det mesta, men jag måste få höja ett varnande finger: akta dig för att välja för tantiga plagg. Emellanåt tangerar din smak lite tantvarning. Som sagt smaken är som baken, men ibland kan man behöva höra också lite kritik. Eller hur? Helt i välmening!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för fin provning! Flera sötnosar, men dock inget som känns 100 till mig. Lika bra det - OM kontot är tömt för länge sen!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Anonym: Tur att vi inte alla tycker lika. Ingen av plaggen kändes direkt tantiga, kanske lite för mycket volanger och mönster för min smak bara. Lace Patchwork bryr jag mig dock inte om vad andra tycker om denna, den är verkligen LJUVLIG och helt i min smak (dock utan svarta heltäckande strumpbyxor...)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 8. Tack för provningen. Sån service!!! Är lite tveksam kring klänningarna som jag tycker kan vara lite för långa. Skinnjackan tror jag är tuff uppknäppt och till tajta braller!Numera tycker jag vissa OM plagg har lite "tantvarning" så uppfattar jag inte det var för några år sedan.
  Kram

  SvaraRadera
 9. o nej o nej, de där klänningarna ser väldigt tantiga ut, påminner om min gamla mormors städrockar. Usch och fy tycker jag! Vad har hänt med OM!???

  SvaraRadera
 10. Tyvärr håller jag nog med flera av de anonyma här, lite för mycket tant för min smak. Men som sagt, smaken är som baken och tur är väl det :) Alla kan ju inte gilla allt, huvudsaken är ju att man gillar det själv.

  kram

  SvaraRadera
 11. Tack för ännu en fin provningsserie av dig!
  Den första ljuslila är verkligen vacker..den står redan på min spaningslista inför rean, hihi. (maken tyckte jag skulle köpa den redan nu, men priset gör att jag hellre avvaktar..)
  Förstår man bör prova dom andra plaggen innan kanske.. Vad gäller tantigheten en del skriver om så är det bara att slå på tv,n en kväll o titta!! Just nu är klänningarna/kjolarna i just tantlängder på alla programledare mm. Så TACK finaste du för ännu ett bra jobb du delar med oss!!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER