måndag 19 november 2012

ATT HA PROVAT FINA PLAGG FRÅN SPIRA & REAFYND

Idag var jag inne på min lunch på TINTINSTYLE och hämtade ett vackert och användbart REA-fynd som jag tidigare provat där i höstas och som helt och hållet är ett jobbplagg för min del, ett plagg som jag behöver, dvs inget spontanköp (lovar visa plagget senare när jag lyckas fota den i dagsljus). Då kunde jag inte låta bli att prova två UNDERBARA plagg från det fina märket SPIRA som fotas av denna extremt duktiga fotograf. Spiras plagg är prisvärda och ändå bearbetade, helt enkelt LOVELY!


Sötaste blusen som kostar ca 1.300 kronor och som är ljuvlig i passform och i detaljerna.


Ledig och skön på men vacker rygg.Så vacker passform på denna fina kofta i härlig ull som kändes helt OK med blusen under, dvs stacks inte ;-)
Pris ca 1.400 kronor.Spira kan nog bli en ny favorit här hos mig, funderar på att adoptera båda dessa fina plagg men just nu får jag hålla mig.
Hoppas ni har en bra start på denna vecka!
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Jaaa, Spira är så fina och du är jättefin i dom du provar. Jag bara älskar blusen. Sååå skön att ha på sig :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Koftan tyckte jag var jättesnygg. Tyvärr blir jag för varm i ull, annars hade jag nog testat den.
  Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER