söndag 25 november 2012

GÅRDAGENS FESTKLÄNNINGAR - EWA I WALLA OCH ALL SAINTS

Igår var familjen bortbjuden på två fester, ett kalas på eftermiddagen och en middag på kvällen hos goda vänner. Barnen var uppe till kl 01.30 (till och med 5-åringen!!!) och vi hade så otroligt trevligt både vuxna och barn. Det var verkligen en sån dag då man fyllde på inspirations- och välbefinnandekontot. Idag ska det slappas framför tv:n och det ska bakas. Lite julbelysning ska tas fram och förbereddas inför nästa helg och jag ska verkligen bara varva ner med min fina familj. Här kommer lite bilder på de två klänningar jag bar igår, jo det blev ombytte mellan festerna ;-)

Första ut var min vackra Ewa I Walla klänning som jag köpte förra året ungefär vid denna tid. Har inte vågat använda den så mycket men nu var det dags. Runt midja har jag mitt klassiska H&M skärp. Denna hade jag på mig på kvällen.

Denna är prasslig och tjusig, dessutom praktisk då man inte ser (pga alla vecken) om det nu blir lite spillt på den ;-)

Gårdagens outfit på dagen var denna vackra klänning från ALLSAINTS från förra årets rea den också. Blusen är en gammal trotjänare från Munthe plus Simonsen. Här ser ni det inte men sedan blev det svarta strumpbyxor och höga klackar till.
Skärp från Noa Noa i midjan.
 Älskar ryggen på denna klänning från All Saints, tuff och samtidigt väldigt kvinnlig.Hoppas ni har en fin söndag framför er. Nästa vecka har jag lite roliga inlägg som ska förberedas och fler tips om fynd som jag ska dela med mig av.
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Åååååh.... Ewa i Walla-klänningen är alldeles ljuvlig! Har suktat efter den sedan förra året (i mullvad) men inte haft lyckan att få hem den hit. Än. :)

  Den klär dig enormt bra!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen hittat din stil! Såååå fina klänningar och du passar makalöst bra i de båda!
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Sååå fiiiint!
  Älskar den där All Saints klänningen!! Köpte den i vitt till min syster och nu harmas jag att jag inte köpte den i svart till mig själv också, då hade ju hon och jag kunnat byta :)

  Hälsa till dina! <3

  Kramar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER