onsdag 14 november 2012

EN MASSA BUDGETTIPS & SNART BLOPPIS

Tänkte slänga ut en massa provningsbilder av fina plagg från bland annat H&M och Lindex som har mycket fint just nu. Är som sagt ganska mätt fortfarande och behöver inget nytt i min garderob just för stunden men kika och prova kan man alltid ;-) Håller på och ska förbereda en bloppis som jag tänkte lägga ut på fredag omkring kl 18.00, vad tror ni om det? Vet att det kan vara en dum tid men å andra sidan är det ganska mysigt att ha en bloppis att se fram emot på fredagkvällen, eller vad säger ni?Supersnygga kavajer och toppar från H&M samtliga och kavajerna kostade mellan 499 - 299 kr har jag för mig. Brukar få gå upp till storlek 40 eller 42 i dessa då de är ganska smala upptill vid bysten. Topparna har jag provat i storlek M och priset var mellan 249 -199 kronor.Denna kavaj gillade jag skarpt. Fin, kvinnlig passform.Gillar den fina draperade toppen och denna ljusa kavajen var verkligen skräddad med vackra detaljer, något liten så här kanske man ska gå upp en storlek. Provad storlek 40 i denna.
Fler fina toppar och så en ljuvligt sött klänning som kostade ca 400 kronor har jag för mig. Superfin! Provar storlek 42! Så denna är ganska liten i storlek.Här kommer även bilder på glitterkavajen från Lindex som jag väntat på ett tag. Superfin passform och bra pris (ca 400 kr) men den var ganska urplockad och den jag provade visade sig vara lite sönder och det fanns ingen kvar i min storlek.....Blää. Här kan man ta sin normala storlek, själv provar jag storlek M här.
Vackert halsband från Lindex som används flitigt av mig, pris ca 300 kronor har jag för mig. Mycket användbar accessoar som passar såväl till jobbet (ja, jo jag vet att det kanske inte passar på alla arbetsplatser men på kontoret funkar den) som till fest.

Lysser upp en annars ganska svart och tråkig outfit på kontoret ;-)
Hoppas ni tyckte detta var kul. Själv älskar jag att få budgettips :-)
Ha en fortsatt fin vecka och som sagt GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ BLOPPISEN FREDAGEN DEN 16 NOV KL. 18.00.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Torsdag är en bättre dag om det funkar för dig!?

  SvaraRadera
 2. Glitterjackan har jag också väntat på och hann knipa en...även halsbandet finns hos mig...tycker om det helsvarta.
  Bra med budgettips.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Fin provning och du är snygg i allt :) Den översta från HM har jag på vinst och förlust beställt från HM:s webshop. Extra kul att se den på! Tänkte ha den som nyårskavaj :) Kram

  SvaraRadera
 4. Fredag tycker jag blir perfekt
  mvh Anneli

  SvaraRadera
 5. Tack för budgettips! Själv har jag mkt svårt för att orka hålla koll på kedjornas små guldkorn mitt i allt mindre fint... Toppen!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Härligt med budgettips! Känner mig, precis som du lite mätt på klädinköp för tillfället, men det är alltid kul att se och bli inspirerad.
  Bloppis på fredag låter kul!
  Ha en fin kväll! Kram A

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER