fredag 30 november 2012

INTENSIV DAG OCH DISOBEDIENT JACKET

Här kommer lite bilder på dagens outfit, finaste koftan/kavajen Disobedient Jacket i Red Wine i storlek 2 som är normal i storlek. Denna förhandsbeställde jag från COUNTRY CREAM och då fick men en fin lite present (handkräm från Odd Molly och lite godis bilar :-) Älskar denna kofta och fick massor av komplimanger på dagens utförsäljning ;-)

Imorgon ska jag visa de två plagg som följde med hem från utförsäljningen.
Det ska även bli julmarknad och julpynt ;-)

Jag ska erkänna att jag försöker lära mig Lightroom och Elements som är bildredigeringsprogram för MAC och de är sjukt svåra att lära sig (och det blir inte bra....). Har inget tålamod så det känns tungt just nu.....jo, jag har kollat på massor av YOUTUBE videor.
Ha en god natt!
KRAM!!4 kommentarer:

 1. Så fin du er i jakken din! Jeg forstår godt at du fikk komplementer.. Du får prøve å være tålmodig, så lærer du deg nok programmet til slutt.
  Klem og god helg!

  SvaraRadera
 2. Jättefin är den koftan och underbara färger. Sitter helt perfekt på dig :)

  Spännande att se vad som fanns på utförsäljningen. Kunde ha varit där jag med men hade kurs så det gick inte...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Så snygg kofta den passar dig perfekt, är lite sugen på den själv.
  Hoppas utförsäljningen då jag ej kan ha stl 1,
  Ha en trevlig lördagskväll
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Vilken fin kofta! Sitter perfekt på dig! /Erika

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER