torsdag 22 november 2012

BILDER PÅ PROJECT RUNWAY PLAGGEN & EN FRÅGA

I veckan fick jag leveransen av de två plaggen jag beställt från Lindex samarbete med Project Runway designern Naim Josefi. Snittet är hur snyggt som helst men färgen på jackan och klänningen matchade inte alls i mitt tycke och de var små i storlek. Tyvärr kändes konstläderdetaljerna i plaggen billiga och drog ner den fina designen. Här kommer i alla fall lite bilder på klänningen och jackan, båda i storlek 40 från provrummet.

Jo, provrumsbilder blir inte roligare än så här....tyvärr.

Skärpet kändes riktigt plastigt.


Rynkade sig vid halsen...


Här ser man att klänningen är för trång även om jag fick på den och de plastiga detaljerna förstärker intrycket ytterligare. Hade varit snyggare med tyg istället för konstläder.


Här ser man den tillsammans med den fina jackan till men jackan och klänningen är sydda av två olika nyanser och där tycker jag inte att det var särskilt snyggt med olika blåa nynaser OCH svarta detaljer.


Väldigt smal liten jacka, trots att jag har en smal midja i relation till mina höfter och byst, var det svårt att knäppa denna i storlek 40.Synd, för man fick en väldigt smickrande silhuett i denna kombo.


Mina två plagg fick tyvärr åka tillbaka, hur gärna jag än velat köpa något av Naims plagg. Gillar definitivt INTE konstläder.
Köpte ni någon av dessa? Satt de bra? 

Jag har dessutom en fråga till er som läser.
VAD SKULLE NI VILJA SE MER AV PÅ BLOGGEN? NÅGOT NI SAKNAR INOM MODE? MERA HUDVÅRDSTIPS? ACCESSOARER? BUDGETTIPS? KOMBINATIONER?
Någon inrednings- och matlagningsblogg lär min blogg aldrig bli men jag försöker att då och då slänga in lite sådana inlägg men fokus är trots allt på mode.
Ha en fortsatt bra vecka!
KRAM!!


11 kommentarer:

 1. Mina plagg gick åter....klänningen var inte riktigt jag om än mycket snyggt skuren och jackan kändes för trång. Har dock beställt jackan i en större storlek.
  För mig var färgerna ok tillsammans men håller med dig om det lite plastiga i fuskskinnet.
  Budgettips är alltid trevligt!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din blogg som den är
  budgettips och kombon är kul

  SvaraRadera
 3. jag velar om de ska få åka tillbaka eller stanna. För det är som du säger inte matchande färger och konstläder???? nja.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Älskar din blogg!
  Tycker att det ät jättebra med alla dina "kombosar", alla dina budgettips och framför allt dina blippisar:-)
  Kram från en trogen läsare (dock dålig på att lämna kommentarer!)
  Eva

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag gillar din blogg ,
  Har fått en hel del tips som jag faktiskt köpt och varit jätte nöjd med. Nu senast vackert armband.
  För min del är olika "kombosar" trevligt. Tips av olika smycken och dylligt likaså.
  Tittar in nästan varje dag. Kul och se vad du hittat på i dag.
  Kram
  Yvonne

  SvaraRadera
 6. Nej de där plaggen var ingen höjdare alls måste jag säga... Jag tycker du inte ska inredningsblogga, det är bara samma saker för det mesta ändå i bloggvärlden. Kör på som du gör! Kanske lite tips på andra webbshoppar osv med lite ovanligare märken, både budget och annat. Jag tycker det är så kul att du har förmågan att se ett plaggs möjligheter oavsett prisklass. kram Milla

  SvaraRadera
 7. Du är ju vacker allt, även konstläder! Fast just konstläder är ingen favorit hos mig.
  Jag gillar din blogg som den är!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej! Håller med dig, klänningen och jackan var inga höjdare. Ser billigt och plastigt ut och passar inte tillsammans.
  Jag älskar din blogg och de olika kombosar du visar. Som jag säkert skrivit förut så har du inspirerat mig till en helt ny klädstil och en nästan ny garderob vilket fick mig att må mycket bättre. Jag har fått ett klädintresse som jag inte hade tidigare. Du får gärna visa kombosar med äldre plagg tillsammans med nya inköp. Det är ju det som är så kul att kunna kombinera med det man har redan har. Accessoarer är också väldigt kul. Tack för en superinspirerande blogg och trevlig helg. Kram C

  SvaraRadera
 9. Jag beställde bara klänningen och den satt perfekt! Rynkade sig inte i halsen på mig och framhävde verkligen midjan! Den kommer användas ofta:)

  SvaraRadera
 10. Vill gärna få fyndtips av dig, antingen dyra märkeskläder som är på REA eller budgetplagg som jag inte hinner leta upp själv. Och gärna mer accessoarer och även make up! Gillar din inriktning på bloggen och gillar att den är renodlad klädesblogg till skillnad mot många andra. Jättetrevlig!
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Jag älskar min Naim-klänning :) satt som en smäck. Fick en jättevacker siluett!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER