lördag 3 november 2012

FINA ACCESSOARER TILL BUDGETPRIS

Tänkte jag skulle lagt ut detta inlägg innan vi åkte men hann aldrig så nu kommer den istället. Provade två stycken halsband på Lindex för ca 10 dagar sedan som var superfina, den svarta tyckte jag var klockren....den kommer att hamna här. Bildkvalitén är inte den bästa då bilderna är tagna med iphonen ;-)


Fina halsband som kostade ca 300 kronor, vilket är mer än vanligt för Lindex men som kändes lyxiga och gedigna för det priset. Slog tyvärr inte till just då eftersom jag fick bråttom hem och det var lång kö till kassan men om jag hittar den svart i vecka kommer den att hamna här.
Älskar vackra accessoarer som kan förändra en hel outfit.
Fick hem ett fint paket från Campadre i veckan och sedan blir lite REA-tips imorgon eller i början av veckan. Sedan är jag på konferens med jobbet och det kommer åter att bli lite tyst här, hoppas ni har förståelse ;-)
Ha en fortsatt fin lördagkväll!
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Det där svarta gillade jag också. Får nog gå till Lindex och kika lite.
    Maja

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER