lördag 17 november 2012

MAISON MARTIN MARGIELA + H&M

Jag måste säga att jag är lite besviken på H&M:s senaste designersamarbeten, de har varit ganska udda och inte särskilt anpassade efter deras stora kundgrupp. Har inte köpt något de senaste tre samarbeten: Marni, Del Russo och så nu Maison Martin Margiela. Kollektionen är ytterst udda och experimentell, inget för gemene man om man säger så. Jag var nyfiken givetvis och var tvungen att prova några plagg. När jag kom vid lunchtid fanns det mesta kvar i butiken även om det fanns mycket folk så var det ingen som direkt slängde sig över plaggen.

Provade den svarat längre kavajen som var ganska lång och smal i passformen. Sådär i passformen skulle jag säga. Priset låg på 1.000 kronor.


Tajtsen var extrema, det var precis som att gå omkring som en vandrande discokula....nope, inte min stil direkt ;-)
Pris ca 400 kronor.
Däremot klänningen som var en trompe l´oeil var verkligen något extra men tyvärr inget jag kommer att använda även om det var svårt att släppa den. Väldigt figursmikrande och den vet jag finns kvar i internetbutiken. Här provar jag storlek 38 så den är normal till något rymlig i storlek.
Pris 799 kronor.

Jo och så blev det faktiskt ett köp av en accessoar som jag fortfarande inte vet om jag ska behålla....ska fundera lite. Pris 500 kronor för halsbandet.
Den är festlig och tuff, den är fulsnygg, sexig och lite provokativ samtidigt.Så vad säger ni, har ni köpt något från denna kollektion? Kan däremot rekommendera deras nya parfymer som kommit, verkligen LJUVLIGA och väldigt speciella, precis som designen.
Ha en fin lördagkväll!
KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Hela kollektionen känns väldigt "udda"....men långa klänningen lite speciell, som halsbandet.....till en svart klänning blir det något extra!!
  Igår hade jag på mig mitt enda köp från del Russo, zebra-armbandet.
  Nej något köp från Margiela tror jag inte det blir.....verkar finnas mycket kvar.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Mja, nä det blir nog inget för mig. Håller med Titti, väldigt udda. Men jag kan nog få mig ett gott skratt om jag provar discokulanbrallan.....
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Jag har helt missat detta släpp men av de bilder jag sett nu är det inget som tilltalar mig alls. Halsbandet...nja inte du frågar mig.

  kram

  SvaraRadera
 4. Designersamarbetena brukar inte alls locka. I Köpenhamn reade de ut massor från del Russo, 50%, så det funkade kanske inte så bra.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Inget som jag gillade. De där paljettbrallorna gjorde ju att dina lår ser enorma ut! Och det ser de då definitivt inte ut att vara i andra kläder jag sett dig.
  Själv skulle jag dissa halsbandet. Lite too much för att jag tror att man verkligen använder det. Ser också hur jag skulle doppa det i en massa saker när jag försöker sätta mig eller luta mig framåt. Men så är jag inte heller någon egentlig dam.
  Ditt Lindexhalsband däremot är fortfarande riktigt snyggt.

  Maja

  SvaraRadera
 6. Jag är lite nyfiken på sidenblusen...den med ihopsydda scarfar...vet inte, men den kändes bara så rätt. Tack för allt du gör för oss vackra kvinna!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER