måndag 12 november 2012

LJVULIG VÄLDOFT FRÅN VOLUSPA

Idag hämta jag ett fint paket från Country Dreams som just nu har specialpris (499 kr istället för 747 kr) på några av mina absoluta favoriter vad gäller doftljus, nämligen ett set från Voluspa med de absolut mest populära dofter. Älskar dessa och dessutom är de underbara att ge bort om man ska gå bort på middag t ex. Just detta set tänker jag själv behålla och använda flitigt nu när det vankas glöggfester och annat julmys framöver. Finns dessutom inget mer avkopplande än att tända riktigt goda doftljus, sätta igång en brasa, fixa lite gott te och ta fram en bra bok....vardagslyx på hög nivå för mig.


Älskar den fina förpackningen.

Vad är vardagslyx för er? Känner mig extremt trött och stressad dessa dagar. Semester mitt i hösten var lyxigt men det för med sig att jag nu ligger back på jobbet och har berg med arbete att ta igen.....puhuu. Längtar redan till julledigheten, tur det är många lediga dagar denna julen, behövs ;-)
KRAM!


3 kommentarer:

 1. Vardagslyx?! Ja, att hitta ett paket i brevlådan, att läsa en bra bok, att gå till affären och handla mat utan att stressa, hinna prata med väninnan utan att känna att tusen saker skulle behöva göras istället, dammsuga, slötitta på TV. När dagen är fylld känns det skönt att bara göra nåt som inte har att göra med jobbet.

  kram A

  SvaraRadera
 2. Å Voluspa är suveräna - superkvalitet och många dofter. Vardagslyx för mig är att smita någon timme tidigare och bara flanera runt utan mål.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Väntar också på Voluspa-leverans! ;) Lovely! Vardagslyx för mig är att lyckas ha en frikväll utan krav, att få kasta mig i soffan med en mysig filt, värmekudde, gott te och massa ljuslyktor. Få vara ifred med mig själv! Tänker på dig och din extrema trötthet, mångas (kvinnors?) gissel. Vad skulle kunna underlätta i din tillvaro? På längre sikt ge mer livskvalité och mindre intensiv vardag?
  Varm kram i höstkylan!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER