torsdag 8 november 2012

ATT NJUTA AV DET MAN HAR

Idag tänkta jag visa lite bilder på en favoritstass som jag bland annat hade på mig på kvällen när jag var borta på jobbresa i veckan. Har varit en tuff första vecka efter semestern och försöker hålla mig frisk trots kyla och dålig sömn. Känner att jag just nu är nöjd med min garderob, har inga luckor som måste fyllas, har inga MÅSTE-plagg jag bara MÅSTE ha....jag har helt enkelt landat: jag är nöjd med det jag har. Ett tag framöver kommer det därför att bli dagens outfit som kretsar mer kring kombinationer, accessoarer och kanske lite mer budget tips. Känner mig helt enkelt mätt.

Chrysalis Silk wrap och halsband från Valerie.

Hoppas ni haft en bättre och mer lugn vecka.
KRAM!!


8 kommentarer:

 1. Så skönt när mättnadskänslan infinner sig! Och faktiskt kunna njuta av det som finns i garderoben, testa nya kombinationer och ha sig. Jag har faktiskt bara jacka och ett par svarta stövlar kvar på min "vill gärna ha" lista men kan banne mig inte bestämma mig för vad.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är superkul att se "gamla" plagg, mycket roligare än bara nytt. Mer inspiration för nu kom jag på att jag visst inte använt mina wrapar på länge.
  Skönt att vara mätt, jag tror jag känner detsamma :-) i alla fall väldigt nära mätt.
  Kram snygging!

  SvaraRadera
 3. Men å vad jag känner igen mig i den där känslan just nu. Är också "mätt" och surfar inte ens runt för att hitta nya saker och gå i butiker är supertrist just nu. Vad skönt att höra att vi är fler och jag personligen tycker faktiskt det är roligare att se nya kombinationer med "gamla" plagg. Det är ju jätteinspirerande. Så kör på bara :)

  Du är jättefin i wrappen. En riktig goding

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Vore väldigt spännande om du visar kombos med "gamla" plagg, har man mycket kläder så kan man ju variera i det oändliga. Ska bli kul att se vad du visar framöver. /C

  SvaraRadera
 5. Hej, även jag ser fram emot nya kombosar med "gamla" kläder =) Kör på! Trevlig helg!
  Mvh Maria, Åkersberga

  SvaraRadera
 6. Ska bli spännande att se hur länge det håller i sig. ;)

  SvaraRadera
 7. Du är jättefin :)
  Kör på, längtar efter olika kombosar att inspireras av!
  Kram A

  SvaraRadera
 8. Hej, har också hög stressnivå, jobbet kan sluka en ibland. Snygg wrap, fina färger i den.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER