tisdag 13 november 2012

PROJECT RUNWAY SVERIGE & LINDEX

Älskar detta program har följt det i en massa år (den amerikanska versionen) och blir alltid lika imponerad över vilka designers och talanger som finns där ute. Naim Josefi är ett namn att lägga på minnet. Han vann Lindex utmaningen i gårdagens program och har därmed fått designa en minikollektion för kedjan som säljs från och med idag via Lindex.com. Jag har klickat hem klänningen och jackan mest för att testa och se hur designen ser ut IRL, tog min normala storlek (numera storlek 40) och hoppas den ska passa, beror på hur rymlig den är vid bysten.... Klockren, snygg "Fashionista Look" som är kvinnlig och ändå modern. LOVELY!! Ska bli spännande om den är lika snygg IRL ;-)Följer ni också detta program? Kommer ni testa Naims kollektion?
Ha en fortsatt bra tisdag!
KRAM!!
5 kommentarer:

 1. Ja gillade verkligen plaggen....en beställning har gjorts!
  Ett av mina favoritprogram Project Runway.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Älskar amerikanska versionen men har missat svenska! Snygg klänning i alla fall! Kramar

  SvaraRadera
 3. Har inte lyckats fastna för den svenska versionen, men ska nog de den en chans. Jag älskar det amerikanska programmet.

  SvaraRadera
 4. den är klassiskt snygg! men nej jag har inte beställt den.
  Sv. min kavaj köpte jag i sollentuna c men jag vet att Biskopsgården också har den. en perfekt passform! tror du skulle gilla den. kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Superfin klänning men tyvärr slutsåld innan jag hann beställa :(

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER