tisdag 20 november 2012

KAMPANJ!! 20% RABATT PÅ ALLT ODD MOLLY HOS NOOS!!

Tänkte bara kika in snabbt och tipsa om att NOOS mailade mig och ville bjuda er mina fina läsare på 20% rabatt på allt från Odd Molly (kanske lite tidiga julklappar) från och med idag och fram till den 31 november. Allt ni behöver göra är att ange koden: 20MOLLY11/12 i kassan så dras 20% av summan av ;-)
Finns MASSOR av fina Odd Mollysar kvar, t ex:Parkasen/kappan med det omöjliga namnet Anchohuma Parkas som är min höst/vinterfavorit till vardags just nu. Kostar ca 2.500 kronor så med 20% blir denna ännu mer prisvärd.


Mina fina Canna Cardigan finns kvar har jag sett, är underbar i färg och mönster och har fått många komplimanger för denna. 


Sen finns det en del kvar av dessa supersöta ponchos kvar, One size.


Men sen måste jag bara tipsa om denna vackra klänning som NOOS har fått en extra leverans av och som nu finns i storlek 1-3. SÅ skön och vacker.
Imorgon kommer fler fyndtips, vi ses då ;-)
KRAM!!1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER