lördag 24 november 2012

BUDGETTIPS FRÅN GINA TRICOT - INFÖR FESTEN

Jag gillar själv budgettips, älskar att fynda, älskar erbjudanden och REOR. Jag tänkte därför tipsa om dessa paljett leggings från Gina Tricot som säkert passar någon därute. Själv kände jag mig lite väl "blinging" så de finck åka tillbaka. Priset för dessa ligger på 299 kronor. Storlekarna är normala. Hade paljetterna varit svarta hade de nog fått stanna ;-)

Skor Swedish Hasbeen, kofta AllSaints, skärp Prada.Hade de varit lite skönare på hade de kanske fått stanna men tyvärr kände jag paljetterna borra sin in i skinkorna när jag provade att sitta med dessa på så.....kanske att paljettleggings inte är något för just mig ;-)
Idag ska vi på två fester så det blir en hel del stassar som ska användas idag, lovar försöka återkomma med lite bilder senare. Hoppas ni har en fin lördag.


4 kommentarer:

 1. Hi hi...ja de ska ju gå att sitta i!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Supersnygg ju men jag skrattade gott när jag läste hur de var att sitta i :)) Kan riktigt känna vilken tortyr det skulle vara!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Haha, man får endast ha dem på mingelparty där man står upp en hel kväll ;-) Låter inget vidare att de borrar sig in i huden. Lite för mkt blingbling för mig också men säkert snyggt på andra.

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Jag köpte dessa leggings, men dessa är helt värdelösa, jag ska mejla och klaga alltså. Håller med dig att paljetterna borrar sig in i arslet här man sitter men det bara rasar av paljetterna när man drar på/av sig dem eller ens råkar röra. Så det är stora fläckar av svart på leggingsen nu när paljetterna har trillat av.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER