tisdag 2 juli 2013

LÄMNADE TILLBAKA & LYCKADES FYNDA NÅGRA DRÖMPLAGG

Igår hade jag min första officiella semesterdag…..otroligt skönt. Jag och Sessorna åkte in till City och fixade ärenden, lämnade tillbaka bland annat en vacker, glittrig kavaj från Hunkydory och i sorgen över att den inte satt bra lyckade vi lulla oss till Odd Molly butiken som hade REA och där jag hittade två drömplagg. Älskar Odd Mollys virkade plagg som är så otroligt vackra och välarbetade.


Norton Skirt, storlek 3 och Aunt Edna top, storlek 2. Några av de vackraste plagg som gjorts i denna kollektion. Nu fanns det några kvar på REA, inte många, så jag bestämde mig och slog till på dessa.


 Jag har Foresome skirt sen innan men dessa skiljer sig från varandra, tillräckligt för att jag skulle vilja ha denna.Triumph Jacket är bara så användbar och vacker till det mesta men den kommer verkligen till sin rätt här.

Det blir många bilder av förståeliga skäl, nyförälskad som kan bli i vissa plagg ;-)


Hoppas ni har det fint! Här i Stockholm har det varit underbart väder och jag hoppas att det är fler än jag som får njuta av solen.
Ha en fin dag så ses vi lite senare.
KRAM!!
5 kommentarer:

 1. Odd Mollys virkade plagg är fantastiska.
  Tänk vilket arbete som ligger bakom de.
  Grattis till fina fynd.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Åååå.. Det er virkelig noen drømmeplagg. Du ser helt fantastisk ut i det! Ha en god ferie:)
  klem

  SvaraRadera
 3. Oooj vilka vackra hantverk! Du är jättefin i allt! Har du fått koll på rean på stan? Har inte hunnit runt på min obligatoriska runda pga sjukhusliggande (men det går väldigt bra att klicka hem en del saker ändå!!); Pure&Simple, Mathilde, NK, Åhléns, OM-butiken... Dela gärna med dig vilka och hur mkt % de har på sin rea, tack!
  Stor kram, Lotta P

  SvaraRadera
 4. Du ser forrygende dejlig ud - kan ikke se hvilken str din triumf jakke er - måske jeg har overset det :-)))

  Det er så SMUKT til dig.

  Stort tillykke med dit fine køb.

  Ferie klem fra
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Stort tack för hjälpen med storlek på Aunt Edna Long Dress, den satt perfekt i storlek 1 på mig!

  Nu är jag sugen på att få tag i Triumph jacket och Norton Skirt! Hur är de i storlek? Har ngt större byst och storlek 36/38 upptill och 38 nedtill normalt, pendlar mellan 1 & 2 i Odd Molly-blusar, koftor och klänningar...

  Tack igen!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER