torsdag 15 augusti 2013

ATT HA PROVAT ODD MOLLY HÖSTPLAGG

Jag beställde två vackra plagg (i svart) från Country Dreams som har fått in massor från Odd Mollys båda släpp för hösten. Dessa två plagg som jag beställde har jag varit nyfiken på ett tag och nu bestämde jag mig för att beställa dessa och prova hemma i lugn och ro. Första plagget ut är fina Rebecka Cardigan i storlek 2 (Almost Black). Lite Chanel-inspirerad och jag gillar den svartvita färgmixen på denna. Otroligt användbar och klassisk men med en twist. Nu blir det många bilder på denna fina kofta/jacka.


Jag har provat den till svarta byxor, till svart klänning och även tillsammans med Aunt Edna top. Den är även gudomligt snygg tillsammans med de vita "Vindrickar" jeansen från Odd Molly: Peace Army pants.


Vad säger ni, visst är den fin och användbar. Denna är perfekt för kontoret för min del och ersätter kavajen de dagar jag inte har externa möten. Imorgon ska jag visa det andra fina plagget jag beställde från Country Dreams, hoppas vi ses då :-)
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. I think that the Rebecka Cardigan will prove to be most useful given your lifestyle. This can most certainly be used for work. It is lovely on you :)
  Kramar,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 2. Hi Karen!
  Thanks! Yes, I think so too. Hope you are doing well!!
  XOXO

  SvaraRadera
 3. Den är verkligen snygg och användbar - passar dig perfekt.
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen,
  vet du att du har både ordverifiering och kommentarsgranskning på?
  Kramar
  A

  SvaraRadera
 5. Hej Rosen!
  Tack rara, hade glömt det :-) Satte på detta med ordverifiering för ett tag sedan så jag fick massor av spam, nu kanske jag vågar ta bort det :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Och passar dig perfekt!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du är väldigt fin i den! Bra med såna klassiska plagg som man kan dressa upp och ner.

  Trevlig helg!

  kram

  SvaraRadera
 8. Äntligen kan jag kommentera:). Fick hem min cardigan igår jättefin, nyfiken på blå o rosa i andra modellen också! Fick även hem supernatural dress, har ni prövat? Behåller även om resåren på den långa slutar lite mitt på bysten o den korta står ut i profil. Ska väl vara så...:)
  Vill ha massor av provbilder:)!

  SvaraRadera
 9. Den koftan har jag också i blått.Perfekt i jobbet kommer den bli.kram Nilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER