lördag 24 augusti 2013

ATT HA VARIT PÅ KONFERENS OCH SMINKTIPS

Jag är tillbaka efter att ha varit borta några dagar. Jag har varit på konferens med jobbet och då är det intensiva och fokuserade dagar. Nu är jag trött och seg och behöver en helg för att vila upp mig :-) Jag tänkte idag tipsa om en fin klänning från COS som är perfekt på jobbet och som dessutom är ett av höstens IT-plagg. Sedan tänkte jag även tipsa om min senaste sminkleverans.


Fick en efterlängtad leverans från Benefit (beställt från USA) och jag fick betala moms och tull men det blev ändå billigare så då är det OK. Deras foundation är verkligen underbar och ger en medium täckning som ser helt naturlig och skir ut, matt och håller hela dagen. Rougen som ni ser på bilden som heter Fine ONE ONE är en ljuvlig krämig rouge som jag brukar lägga ovanpå Benetint (flytande rouge) när jag vill förstärka effekten eller helt enkelt piffa upp mig på kvällen. Kan även användas på läpparna. Hemma kostar dessa två produkter ca 300 kronor/st vilket jag tycker är prisvärt med tanke på kvalitén och att de är dryga.Som gåva när man beställde ett eget set med produkter valde jag deras krämiga ögonskugga som heter "Creaseless Cream shadow" i färgen "bikini tini" som är en ljus highlight skugga. Den är enkel att sätta på och sitter hela dagen.


Här ser ni det fina rouget: Fine ONE ONE. Den ger ett naturligt rosigt resultat och man kan gå in på Benefits sida och få tips på hur man använder denna, se här.


Den här boxen är så prisvärd! Underbara produkter samlade i en lagom stor box. Den är dessutom på REA HÄR. Bara bonzern är magisk, utan glitter vilket gör att den är väldigt naturlig på och ger ett äkta solkysst intryck. Ögonskuggorna är naturliga och med väldigt bra pigment. Foundation är en liten provask som är perfekt när man reser och är en av mina favoriter. Den lilla Posietint är ingen favorit hos mig som har mörka färger men kanske att den passar bättre om man är ljus.
Det var veckan smink-tips :-)


 Nu kommer vi till min fina klänning från COS som jag matchat ihop med de vackra UGG-sandalerna och sedan med en enkel svart kavaj, storlek 42 har jag tagit i denna som är väldigt figurnära i överkroppen.
Det är väldigt mycket Audrey Hepburn över denna och jag älskar det! Så kvinnlig och elegant i skärningen. Jag har satt ett skärp från NOA NOA till för att få fram timglass formen ännu mer, vilket är inne i höst. Att klänningen har djupa, praktiska fickor gör den ännu bättre :-)


Det var det hela men idag ska det fotas och jag ska ta igen veckan som gått utan att jag kunnat fotografera och hålla på med bloggen. Hoppas vi ses och ha en fin helg.
TIPS!! Jag kommer att sänka BLOPPIS-priserna så in och KIKA om ni är nyfikna, ska fixa det i eftermiddag.
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Så himla snygg på dig den klänningen!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Håller med Rosen och du är vacker i allt!
  Hoppas du får vila i helgen och komma igen.

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 3. Jättesvårt att lägga in en kommentar (med iPhone iaf)! Försöker för tredje ggn... Jättesnygg klänning! Och så roligt med sminktipset! Har funderat på Benefit när jag beställer billigt Redkenschampo på lookfantastic (gratis frakt fr UK till Sverige!)

  SvaraRadera
 4. ...forts! Där tar de ca 25 pund för foundation och något mindre för rouget. Men just nu får man rouget gratis vid köp av två Benefitprodukter! Kanske dax att slå till och testa! Blev väldigt sugen efter din fina recention, tack!
  Kram Lotta
  (Mkt märkligt att det knappt går att kommentera!!)

  SvaraRadera
 5. Hej Lotta,

  Tack för tipset! Har testat att kommentera via mobilen både som jag och som anonym och det funkade utan problem….märkligt att det strular för dig. Hoppas det bara är något övergående.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER