torsdag 1 augusti 2013

FÖR 1 ÅR SEDAN - I ODD MOLLY

Eftersom jag arbetat denna vecka och haft svärmor på besök har det inte blivit som mycket fotande eller bloggande för den delen heller, tänkte därför visa upp det jag hade på mig för ungefär 1 år denna vid denna tidpunkt. En vacker silkesklänning från Odd Molly, Ceremony Strap dress tillsammans med Pointers cardigan, båda fyndade på REAN. Har båda kvar vilket visar att det var bra REA-fynd :-)


Idag ska det bli en trevlig lunch i city, i solen så det ser jag fram emot :-)
Ska försöka ta en sväng förbi Odd Molly butiken och prova ett par plagg också om jag hinner. 
Igår köpte jag ett underbart halsband från by Malene Birger som precis kommit in och som är otroligt elegant och Chanel-inspirerad, lovar visa upp den senare.
Hoppas ni alla har det bra!
KRAM!!1 kommentar:

  1. Så fin DU är i strap dressen! Och Pointers long cardigan är ju perfekt till! Jag funderar på om jag ska leta upp "din" färgställning på klänningen med :)
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER