söndag 25 augusti 2013

VACKER HÖSTKOMBO FRÅN ODD MOLLY - INDIAN SUMMER

Vilket underbart väder vi har, alldeles ljuvlig sensommar. Jag passar denna helgen på att ta på mig några av de få plagg jag köpt från Odd Mollys höstkollektion: Indian Summer. Tror inte det blir så väldigt många fler plagg från senhösten/vinterns kollektion. Jag känner mig ganska mätt för stunden, längtar tillbaka till mer klassiska plagg och snitt. By Malene Birger har däremot en helt fantastisk kollektion denna höst som är helt i min smak och som säkert kommer att dyka upp här lite längre fram. Men idag är det Odd Molly och just dessa plagg är jag extremt förtjust i.


Här har jag kombinerat den vackra blusen: Burning Beauty Tie shirt och kjolen Odd Mollys Shibori skirt (båda Odd Molly) men den fina västen från Branting som har några år på nacken.Här ser ni blusen bättre, så fin i passformen och med fina detaljer.

Frontrow Living mocka kavaj är perfekt tillsammans med dessa två plagg.

Skor från Weekdays som jag ÄLSKAR och som jag alltid får komplimanger för.


Hoppas ni har en fin helg!! Nu ska det njutas av helgen ;-)
KRAM!!1 kommentar:

  1. Mycket snyggt! Och Frontrow Living kavajen var perfekt till!
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER