tisdag 20 augusti 2013

ATT TIPSA OM ETT VACKERT NYTT VÄSKMÄRKE - CHRISTINA CHRISTERSDOTTER

Idag har jag tänkt visa bilder på ett nytt svenskt exklusivt väskmärke som heter Christina Christersdotter  och som gör magiskt fina väskor av hög kvalité (svensk design/italienskt hantverk). Här kan ni läsa lite mer om tjejerna som skapat detta märke. Denna skönhet har hittat till mig sen innan och idag tänkte jag passa på att bjuda på lite bilder på min sötnos: Linnea Large. Jag kan avslöja att Kronprinsessan Victoria också har en Christina Christersdotter väska :-) Just nu har de dessutom REA (50-60%) på förra säsongens modeller så in och kika!
Den gråa klänningen ni ser under kavajen kommer från COS och är så klassisk och fin.


Jag älskar att fodret är ljust så man hittar sina saker, de många praktiska fack och att den känns lyxig och gedigen i alla detaljer.Hoppas ni har fått en fin start på veckan. Vi ses.
KRAM!!

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER