onsdag 28 augusti 2013

UNDERBARA PLAGG FRÅN ODD MOLLY & ATT KÄNNA MIG LITE VILSE

Jo, ikväll är jag tillbaka, om än sent. Jag har mycket just nu på mitt bord, både privat och på jobbet men framförallt känner jag mig vilse. Jag som brukar ha en inre kompass som styr mig och mina handlingar, som hjälper mig när det stormar, den verkar ha gått sönder/gömt sig. Jag känner mig vilse för ögonblicket, vilse och trött. Mitt vanlig driv finns liksom inte där just nu, jag saknar energi och är jämt trött. Men nu till lite mer ytliga ting: kläder. Ytligt och tryggt som en varm filt att lägga över alla spretiga känslor som stormar inombords.

Idag ska jag visa upp lite vackra plagg som blivit favoriter från Odd Mollys höstkollektion: Mockup skirt och fina Marie jacket tillsammans med fina linnen från tidigare kollektioner.

Jag kommer på mig själv med att klä mig extremt mycket i svart för ögonblicket (som en återspegling av mitt inre), finner ingen glädje i färg för tillfället, mönster och färg känns alltför brokigt. Jag vet att det är en övergående fas men just nu känns det tungt att befinna sig mitt i den. Jag vet att det måste finnas mörker i livet för att man ska uppskatta ljuset men det känns oerhört tungt när man befinner sig i mörkret.
Hoppas ni har en bättre start på er vecka.
KRAM!!


17 kommentarer:

 1. Tänk på att du är värdefull o var rädd om dig

  SvaraRadera
 2. Hoppas det ljusnar snart, det är inte roligt att befinna sig där i mörkret..tänkter på dig och vad gäller ytan, är du lika fin som alltid, Stora Kramar

  SvaraRadera
 3. Hoppas också du ska må bättre snart och att dagarna känns lättare och
  att jobbet lättar en aning. Sköt om dig nu och sätt ditt mående framför allt annat.

  Många kramar
  Adela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Höstdepression kryddat med lite annat smått och gott.
   Tack fina du och många kramar från mig!

   Radera
 4. Åh nu blir jag orolig fina vackra kvinna. Ibland tror jag man behöver miljöombyte, bara för några dagar för att få en helt ny syn på tillvaron. Men du är inte ensam, vi finns här. Massa massa kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Helena! Synd att vi bor så långt från varandra, tror vi hade haft otroligt roligt tillsammans :-)
   MÅNGA KRAMAR!!

   Radera
 5. Jag är säker på att du kommer igenom din mörka period stärkt och glad igen, tyvärr måste man igenom dessa sånt är livet men visst är det jobbigt.
  Vi är många här ute som läser och är med dig glöm inte det.
  STOR kram Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marika!! Jo, tiden brukar ju läka alla sår och så utvecklas saker och ting.
   KRAM!!

   Radera
 6. Det är inte lätt att bolla allt runt omkring när den inre magkänslan eller kompassen känns frånvarande. Det brukar visa sig med tiden, om man bara orkar rida ut den värsta stormen. Vi har nog alla varit där, mer eller mindre. I mitt fall mer. Och jag överlevde, fick ännu mer skinn på näsan. Men ibland vill jag hellre vara utan det där skinnet. Det kostar på. Du är en klok, varm, vacker människa som kommer landa på fötterna är jag säker på. Men ja livet är hårt! Hoppas bloggen kan ge dig lite andhål mitt i stormen! Vi finns här och läser, uppskattar dig och står på din sida! Och har nöjet att få njuta av dina vackra bilder!
  Varm kram!
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta!
   Tack för dina kloka och fina ord, de värmer. Det som inte dödar, stärker en brukar man ju säga och det brukar ju stämma.
   KRAM!! <3 <3 <3

   Radera
 7. Ta hand om dig! Använda du svarta kläder, du är ju dessutom i snygg i dom!!! :)
  Kramar i massar
  A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om inte annat så ser man i varje fall smalare ut i svart :-)
   KRAM!!

   Radera
 8. Jag instämmer i ovanstående , ta hand om dig !
  Jag knyckte ett bra citat från Magnus Hedmans Instagram (f d fotbollsmålvakten som har haft det tufft och väldigt sorgligt just nu)

  "Storms don't last forever"

  Kämpa på!

  Kram
  /C  SvaraRadera
 9. Inte bra, låter nästan som du går in i väggen. Försök att få hjälp om du kan. Ibland räcker inte kompassen till. Fin som bara den är du i detta. Att gå i svart nu är du inte ensam om. Jag gör det också, fast för mig beror det nog mer på att jag lagt på mig några kilon:)
  Stor kram vännen! Nilla

  SvaraRadera
 10. fina du var rädd om dig. Stormar går över och ibland måste man få vara svag och lite liten. Och du är en av de starkaste och vackraste kvinnor jag vet.
  Massa kramar
  L

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER