torsdag 8 augusti 2013

FLER SKÄRPTIPS OCH KLÄNNINGEN FRÅN H&M

Ja, vad ska jag säga…..först vill jag tacka för alla era fina kommentarer. Det känns tungt för tillfället och varje gång jag går in på bloggen påminns jag om att det inte längre är min fristad, inte såsom det varit förut. Allt har förändrats och jag vet inte om jag kan eller vill fortsätta men medan jag funderar och tänker vill jag bjuda på inspiration och tips, såsom jag alltid försökt göra. Utåt kan man le men inåti känns det som att man ska gå sönder, usch fy. Ne, nu ska jag inte ta upp detta mer här utan nu får tiden utvisa vad som ska ske.


Först tänkte jag visa upp denna fina draperade klänning från H&M som kostar 299 kronor och som är väldigt snygg framifrån men…..ja, det finns ett men, den är VÄLDIGT urringad under armhålorna. Vad man än har för BH så syns denna under och att gå utan BH vore otänkbart med den urringningen på sidan :-)

Här får ni se hur det ser ut från sidan…..så tyvärr får denna åka tillbaka. Min är provad i storlek 40 som känns normal i storleken.
Här ser ni däremot något som får stanna, ett underbart skärp från by Malene Birger som är från höstens kollektion. Den är så elegant och lyfter vilken svart klänning som helst. Ser även att jag ska kombinera denna över tjockare koftor eller tröjor i vinter. Ett skärp som detta är klassiskt och tidlöst. Det är en bra investering i garderoben för att piffa upp lite tråkigare plagg.  Här ser ni den kombinerad tillsammans med min fina mockajacka från FRONTROW LIVING (Luxi Drape Black som jag har i storlek 40). Var tvungen att slå till när den var på REA för 799 kronor hos Elsa Leoni.Hoppas ni har en bra vecka, trots att regnet nu anlänt.
KRAM!!


9 kommentarer:

 1. Men vad har hänt vännen? Så ska det inte kännas! Det ska vara lustfyllt och trevligt att blogga och just kännas som en fristad. Varför gör den inte det nu då?kramar Nilla
  Ps. Nej inget bra med urringningen i armhålorna.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag är så glad för hur du och din blogg verkar att
  ha utvecklats.
  Jag har nog varit här och läst i kanske några år
  men aldrig kommenterat.
  Nu känner jag att jag måste därför att det är bättre att tala väl än att tiga....
  Alltså du har blivit min favoritbloggare, därför att du bjuder mer och mer. Din vänlighet och generositet
  genomsyrar texterna och det verkar som om du behöver oss, även vi som aldrig kommenterar utan
  bara smyger runt som skuggor. Anonym är du, men din blogg uttrycker stor personlig värme. Tack Nilla

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad glad jag blev när jag såg detta inlägg! Du är min modetidning i cyberspace - välskriven, inspirerande o trovärdig! Tack!

  SvaraRadera
 4. I bland saknar jag "Grynet" som var på barnpogram när mina flickor var runt 8-10 år. "TA INGEN SKIT" var ju hennes grej och den borde anammas oftare!
  Upp med hakan snygging! OCh du är jätteläcker i klänningen men förstår "armhåledilemmat"...
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Instämmer med Fiona och Grynet som min mellanflicka tittade på TA INGEN SKIT! Håll modet uppe vi är såååååååååå många som gillar och behöver din blogg.
  Skickar dig en Bamse Kram!
  Marika

  SvaraRadera
 6. Arg man blir av att läsa ditt tidigare inlägg.. varför måste människor som uppenbarligen inte har något bättre för sig, förstöra för andra?? Någon skrev att din blogg är vänlig och det är just det ordet jag tänker på när jag kikar in här VÄNLIG. Precis som du ju... Hoppas såklart du fortsätter, men respekterar givetvis hur du än tänker göra. F Ö är H&M- klänningen väldigt tjusig, men varför så stora ärmhål?? Stora Kramar

  SvaraRadera
 7. Skärpet var så snyggt...jag har några fina skärp från Valerie och Noa-Noa....de kan verkligen lyfta en enkel klänning.
  Tyvärr finns mycket avundsjuka omkring oss.....så även för mig....avundsjuka är inte klädsamt...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 8. Men du! Jag har en liknande klänning som är öppen på sidorna, men jag kör bandau-behå och det tycker jag funkar ganska bra :)

  SvaraRadera
 9. Otroligt läcker den där H&M-blåsan! Fast det är klart, gå och visa behån....Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER