måndag 26 augusti 2013

DAGENS ODD MOLLY I BRIST PÅ FANTASI

Idag känner jag mig trött och orkeslös, sover ofantligt dåligt (vilket appen Sleep Cicle visar) och känner mig allmänt sliten (invändigt och utvändigt). Jag vet att det förhoppningsvis bara är en tillfällig svacka men just för stunden känns det tungt. På jobbfronten har allvaret åter kommit igång och jag känner redan nu hur tung denna höst kommer att bli. Hösten smyger sig in även om solen finns omkring oss just nu och jag vill inte tänka på vintern och mörkret som ska komma. Så till ytligare inlägg instället, en dagens outfit.


Vackra Dudette dress som är otroligt fin och användbar. Har den i båda färgställningar (vitt och blå) i storlek 2 och det måste vara ett av mina mest använda Odd Molly plagg.Kavajen är också Vintage från äldre kollektioner och otroligt användbar. Ryggen på den är ljuvlig även om den inte syns här (svårt att få bra ryggbilder :-)
Hoppas ni fått en fin start på veckan.
KRAM!!
6 kommentarer:

 1. Dudette x 2 bor hos mig också ....så fina!
  Måndagar kan vara tunga.....tur vi har så vackert sensommarväder.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Du är superfin i den vackra klänningen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fina klänningen, jag letar efter den. :)
  Må så gott och försök att vara utomhus lite på kvällen och andas.
  kram!

  SvaraRadera
 4. JAg känner också att den här höstterminen har rivstartat igång, rena chocken för sommarkropp och hjärna!
  Klänningen är en riktig goding och kavaljen likaså:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men snälla du, vad tungt det lät. Jag tycker tvärt om jag ... det är superskönt att ha ett jobb att gå till, det finns så många som inte har något jobb alls! Men det beror ju på hur man har det på jobbet så klart, kanske har jag en väldigt bra arbetsgivare och då är ju allting enkelt så. Hoppas att du ser lite ljusare på tillvaron snart. Du får tänka på dessa härliga september dagar med hög luft, lite kyla och ändå sol. Det är härligt att vädra garderoben då, ta fram favoriterna som kanske har legat i träda lite under sommaren. Det är ju kul att använda yllekjolar och små tunna kappor igen! Rent klädmässigt tycker jag hösten är kanon! Sedan är jag en höst-älskare över huvudtaget det finns så mycket att skörda i trädgården, goda rotfrukter mm att laga till i köket, all svamp i skogen som man kan plocka, ibland är det balkongväder och man kan njuta av de stunder som skiner på ett annat sätt (än på sommaren när man tar dem för givet), det är dags att plocka fram ljusen igen och ställa på bordet vilket ger lite mysig känsla, ha en höstfest kanske med några vänner, rensa garderoben på sommarkläder som inte blev använda... och så handla ett nytt gott te som ger lite lugn, låna en bra bok och framför allt också bada inomhus i något skumbad. Det finns mycket att se fram emot! Inte deppa nu...

  Många kramar
  Maria

  SvaraRadera
 6. Snygg klänning glömde jag att säga. Och snyggt lack till det!
  Kram igen, Maria

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER