lördag 3 augusti 2013

LJUVLIG SOMMAR OCH SOMMARKLÄDSEL

Det har varit LJUVLIGT väder denna helg med start igår, fredag. SOL hela dagen och jag lyckades få lite sol fast jag börjat arbeta. Idag ska vi iväg en tur med båten och njuta av skärgården. Det har varit en sagolik sommar och man vill inte att det ska ta slut. Jag brukar älska hösten men i år har jag ingen lust att sommaren ska ta slut. Älskar dessa varma, härliga dagar.


Igår hade jag denna outfit på mig på eftermiddagen, när jag var hemma.
Som ni kanske kan se så har jag fixat en specialvariant av tunikan från Odd Molly. Jag har denna i storlek 1 och den är ändå väldigt rymlig så jag har sytt dit band på sidorna så man får fram midjan och formen bättre.  
Fin kombo ihop med den underbara Norton skirt från Odd Molly, även denna. 

Imorgon tänkte jag visa upp några av mina fynd från Barkaby men det får bli imorgon för nu bär det iväg. Hoppas ni får en underbar lördag!
KRAM!!1 kommentar:

  1. Vackert!
    Ååh, vad jag håller med dig, jag vill inte heller att denna sommar ska ta slut! :-) Så underbart väder vi haft! Det gäller att njuta på helgerna nu och det gör jag! Idag blev det promenad längs havet och lunch på rökeriet i solskenet med maken. Mysigt!
    Jag hoppas ni fick en fin dag i skärgården. Att vara på havet är underbart såna här dagar :-)
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER