lördag 17 augusti 2013

ODD MOLLYS MARIE JACKET & TJEJMIDDAG

Idag ska det bli roligt, jag har tjejmiddag hemma och det ska bli härligt att träffa tjejerna som är inbjudna. Igår var det kräftskiva hos goda vänner, tillika grannar och jag ska erkänna att jag är mör idag. Hann tyvärr inte blogga igår då det var dessert som skulle fixas innan vi gick dit. Inför kvällens fest funderar jag över vilken klänning det ska bli och kanske kan det bli Odd Mollys Marie Jacket också. Här har jag i varje fall lite bilder som jag tog när den kom i veckan från Country Dreams med blixtsnabb leverans. Ni kanske kan tipsa mig om vilken klänning ni tycker skulle kunna passa ikväll.

Det som måste poängteras är att knäppningen inte alls ser ut som på produktbilden, det är TRE stycken plastknappar istället för de två metalknapparna som syns på produktbilden.
För egen del gör det inte så mycket, jag tycker knäppning gör den mer elegant än den som var på produktbilden men visst borde det framgå när man beställer att det är en annan knäppning.Tog lite bilder med olika plagg under. Jag gillar denna spetsjacka, jag tycker den är klassisk och fin om än inte särskilt Odd Molly-aktig. Min är i storlek 2 och den sitter som den ska, dvs den är figurnära i modellen men normal i storlek. Det är inte många som tagit i denna vilket också gör att det känns lite extra roligt att köpa denna.Nu ska det förberedas för kvällens party! Hoppas ni får en fin lördag ni också.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Fin! Jag röstar för den svarta klänning! Och btw, tack för finaste kjolen som jag köpte från dig! Jag var bortrest när den kom och glömde tacka, men gör det nu.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också den svarta! Å andra sidan passar ju du i allt =)Hoppas ni får en trevlig kväll =) Med vänlig hälsning Maria, Åkersberga

  SvaraRadera
 3. Så fin blusjacka..:) Underbar.
  kramar och trevlig kväll

  SvaraRadera
 4. Den jackan har jag inte sett förut faktiskt men den var väldigt fin ihop med den svarta klänningen! Ha en riktigt trevlig kväll! Kram Nilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER