söndag 18 augusti 2013

ATT HA PROVAT ODD MOLLY & JASCHA HOS NOOS

Vilken härlig kväll det blev igår med tjejerna, mycket prat, skratt och god mat. Det blev lagom sent och kl 02:00 var jag i säng och då hade jag diskat det mesta. Idag blir det vila och ta det lugnt, skicka paket och fota mina Sessor :-) Det är en härlig söndag helt enkelt. Nu till lite bilder på lite nytt från Odd Molly  och Jascha som NOOS tagit in.


Odd Molly Jacquard Jumper, storlek 2 i rosa. Pris 1.590 kronor
LJUVLIG!! Mjuk och skön, inte stickig alls, materialet är 50% lammull 38% bomull 12% nylon en skön blandning.


Denna stannar definitivt här :-) 


Sen har vi den klassiska Lovely Knit som gjort med ett lite annorlunda mönster i år. Jag gillar det här mönstret. Denna är aningen mera stickig men man brukar ju ha något under så den funkar bra tycker jag. Pris 1.695 kronor.
Grandpa Shirt i Indigo, storlek 2 (rymlig i storlek) är så fin och skön på, dessutom har den karaktäristiska Odd Molly doften som man inte hittar på så många plagg längre.
Tyvärr är det fel bild på denna i NOOS webbshop men det är denna som finns HÄR.


Vackra koftor från Jascha som är perfekta på jobbet passade jag också på att ta hem. Storlek M har jag tagit i båda.
Så fin passform och skönt material.
LOVELY!
(Dessa är inte upp i webbshopen än men de kommer snart)

Den gråa som är lite längre är bara så fin och användbar den också, lite ull är det i den som den värmer mer än den andra. Storlek M även på denna.


Hoppas ni har en fin söndag! Vi ses lite senare och glöm inte att kika in på BLOPPISEN, finns mycket fint kvar och några priser är justerade neråt :-)
KRAM!!5 kommentarer:

 1. Åh, så fin du är i Jaquard jumper! Färgen och modellen är verkligen underbar på dig! Jag provade en i dark indigo, men den funkar tyvärr inte alls på mig. Jag har ingen midja och det krävs för att den ska sitta så fint som den gör på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den rosa jumpern er helt fantastisk!!
  klem:)

  SvaraRadera
 3. Hmm vet inte om min kommentar kom fram? Men jag gillar jaschas kläder mycket. Dessa koftor var jättefina! Krams Nilla

  SvaraRadera
 4. Alltså vissa av Odd mollys saker är ju bara för underbara, älskar den rosa tröjan!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER