tisdag 6 augusti 2013

ATT KÄNNA MIG BRÄCKLIG MEN INTE GE UPP

Jag har haft en tuff start på min jobbvecka, på många sätt. Jag kan inte gå in på hur eller vad men jag inser bara att vi människor är mer bräckliga och utsatta för andras bedömningar än vad vi tror. Jag tappade lusten att blogga, hade bestämt mig för att låsa bloggen.  Jag har egentligen inte lust eller kraft för att fortsätta blogga när jag mår som jag mår just nu men så väcks ett jävla anamma inom mig som talar om att ingen ska få förstöra min egen lilla fristad, mitt andrum undan vardagen. Sen tror jag också och hoppas att även ni vill att bloggen ska få fortsätta. Så här kommer lite tips på en accessoar som kan piffa upp de flesta plagg i ens garderob.


 Skärp är ett av de bästa accessoar man kan satsa på, detta skärp köpte jag på NOA NOA, i Barkaby för ca 70% av nypriset. Ett fynd, helt enkelt. Klänningen är från by TiMos tidigare kollektioner och en klar favorit i min garderob. 

Om man sedan ska spetsa till det och bryta av den romantiska looken då kan man kombinera denna men den underbara mocka jackan från Frontrow Living.


Jag önskar er alla en underbar kväll. Själv sitter jag med mina Sessor och tittar på Allsång på Skansen medan maken är på plats med sin mor och syster…..orättvist tycker vi tjejer här hemma :-)
Ha en fin kväll!
KRAM!!29 kommentarer:

 1. Kör på tycker jag. Låt ingen skitskalle förstöra för dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Känner precis likadant. Funderar på att lägga ner bloggen men får fundera lite till. Hoppas oavsett att du fortsätter och inte låter några yttre omständigheter styr ditt hjärta! KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Utan att veta vad det rör sig om så kan jag gissa avundssjuka. Förstår att det känns skit men tänk att då har i alla fall den personen presenterat sig på riktigt. Du har fått se hens rätta Jag. Det är hen som mår dåligt och måste ta ut det på dig.

  Hoppas i alla fall du bloggar vidare, för även om jag aldrig kommenterat så är din blogg den jag besöker mest och som inspirerar mig i min vardag.

  Lycka till vidare!

  kram Gry

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kommenerar sällan men jag läser din fina o inspirerande blogg varje dag.

  Kör på!

  SvaraRadera
 5. Tack fina ni! Får känna efter men just idag ville jag inte låta det negativa vinna.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Självklart vill jag att du ska fortsätta blogga! Jag skulle sakna din blogg om du slutade. Framför allt är det du som ska bestämma om du vill blogga eller inte... ingen annan.

  Kram!!!

  SvaraRadera
 7. Allt gott till dig och som du vet uppskattar jag både dig och din fina blogg väldigt mycket.
  Nej man ska inte låta det negativa vinna utan tänka efter först några varv hur man vill göra.
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Du S K A fortsätta underbaring!♥

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 9. Skulle verkligen sakna din fina blogg. Alltid så välskriven och med massor av fina bilder och massor av inspiration.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Jeg håper at du finner energi og lyst til å fortsette, men jeg vet at det ikke alltid er like enkelt.. Det er tidkrevende og noen ganger føler jeg ærlig talt at det er bortkastet tid for meg å skrive blogg. Men noe må jeg jo bruke bildene mine til:) Også er det fantastisk å komme i kontakt med andre interressante kvinner, som deg. Noe får man igjen for å drive blogg, men kansje ikke nok i forhold til hvor mye tid det tar.
  Klem

  SvaraRadera
 11. Har ganska nyligen hittat din blogg och njuter av att läsa den och att se på alla de fina bilder du lägger upp. Du lyser upp min vardag.

  Styrkekram till dej!

  Annette

  SvaraRadera
 12. Läser din blogg varje dag och blir inspirerad av dina bilder. Är tyvärr dålig på att kommentera och komma med positiv feedback... Du ska veta att din blogg betyder mycket för mig och för många andra. Det är mitt sätt att varva ner och få ta del av tips och idéer kring det som ger livet en guldkant för mig. Hoppas det löser sig med jobbet och annat som är jobbigt just nu. Vi, dina läsare, finns här och vi uppskattar dig precis som du är!
  Anna :-)

  SvaraRadera
 13. Styrkekramar till dig.
  Håller med de andra här låt ingen få trycka ner dig. Är lättare sagt än gjort men, tycker det hjälper lite att skriva på bloggen eller på ett eget ställe.
  Hoppas det löser sig!
  Skulle sakna din blogg om du slutar.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 14. Nej låt inte det negativa vinna....fortsätt gärna med din blogg som jag tycker om.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 15. Tråkigt, men låt inte de negativa segra!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 16. Bloggen är din och bara din och jag gillar att läsa dina inlägg och se alla fina bilder och outfits. Hoppas du får mer kraft och energi och mår bra. Du behövs här i blogglandia och har en alldeles egen plats.
  Många kramar och hälsningar
  L

  SvaraRadera
 17. Förstår dina tankar, kände samma för en månad sedan men Låt inte de djävlarna ta dig! För det bestämde jag mig för och har inte ångrat det en sekund!
  Tänker på dig & finns om du skulle behöva!
  Massa Kramar vackra!

  SvaraRadera
 18. Bryt ihop och kom igen min vän! När man blir arg och sårad eller vad må än ha hänt så vill man förstås lägga ned. Vad det än gäller. Men oj som din blogg är uppskattad, du har behållt en sådan fin känsla under alla åren jag följt dig. Gett så mycket fint. Behållt en integritet. Och du är absolut den vackraste i den där klänning, gosh så snyggt!! Många kramar Milla

  SvaraRadera
 19. Åh fina!
  Vad som än har hänt så ska aldrig det negativa få övervinna det positiva. Skulle sakna din blogg om du slutade!
  Styrkekram från "Fiona"

  SvaraRadera
 20. Åååå fina! Vet ju inte vad du råkat ut för för elände men negativitet och elakheter finns överallt nuförtiden känns det som. Hoppas du kan gå vidare utan att ta åt dig alltför mycket. Det gör ont, jag vet men kämpa på vännen! Din blogg är ju det mest fina, varma och inspirerande som finns. Vad är det för dummingar som varit framme? Usch och fy och all kraft till dig. Den där klänningen är ju sååå vacker och du är så fin i den skulle jag säga också :-)

  Kramar i massor
  /Vivvi

  SvaraRadera
 21. Jag skulle sakna din blogg enormt om du slutade. Det är dagens höjdpunkt att kika in varje dag och se vad du har att visa.
  Ett riktigt guldkorn i tillvaron som inspirerar mig otroligt mycket.
  Kram /C
  PS. Väldigt fint skärp.

  SvaraRadera
 22. Åh nej...inte igen. Kan bara ana hur tufft det kan vara att vara bloggerska ute bland alla dessa negativa människor, utan att ha någon egen erfarenhet själv. Blir bara så ledsen och arg att höra! Förut har det även handlat om stressen och att hinna med allt i tillvaron, men som du säger är ju detta din egen lilla värld där du ska få vara kreativ och må bra! Du ger så mycket till oss alla här inne!! Tänker på dig nu när jag använder min nya fina mockajacka tack vare dig tex! ;) men detta ska landa i ditt hjärta och vara DITT eget beslut. Även om vi hejar på dig att fortsätta med din unika och välskrivna blogg! Lycka till med det du brottas med och kom ihåg att det går minst hundra goda personer som tycker om dig på varje lilla onda kryp som vill dig illa!
  Största varma kramen till dig!
  Lotta

  SvaraRadera
 23. Hej!
  Läser din blogg och är tacksam över alla bra tips och fin inspiration du ger. Många fina saker som hittat hit tack vare dig, både hudprodukter och kläder :). Skulle sakna din blogg mycket om du slutade. Den där mockajackan ser underbar ut. Vilken storlek har du på den? Varma hälsningar Helene

  SvaraRadera
 24. Hej Helene,

  Tack snälla. Jag har storlek 38 i denna och storlek 40 i den svarta.
  Kram!!

  SvaraRadera
 25. Hej ! Kommenterar nästan aldrig, men kollar alltid din blogg. Strunta i avundsjuka människor och fortsätt blogga. Apropå den svarta klänningen, det är ingen annan som tittar på om bhn syns.
  Kram
  Pjollret

  SvaraRadera
 26. Hej! Hittade din blogg i somras och kollar nästan dagligen! Den är så vänlig, välskriven och vacker. Jag skulle verkligen sakna den om du la ner. Massa fin inspiration har jag fått, dofter, kombinationer och vackra kläder. Jag är så glad att du vill dela med dig av allt detta!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 27. Jag vill att du fortsätter! Du eller något i ditt liv ska varken definieras eller hämmas av någon annan! Ge dig fan inte! Kramar!

  SvaraRadera
 28. Men oj här har jag missat nåt.
  Du ska göra som du känner men jag skulle sakna dig här.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER