tisdag 13 augusti 2013

ODD MOLLY A/W 2013 & KLÄNNINGSBLOPPIS IMORGON

Jag har varit lite sval när det gäller Odd Mollys höst/vinter kollektion och det har blivit mindre köp än vanligt men några plagg är på väg hit och framförallt har jag bokat ett plagg som jag är väldigt nyfiken på. Senare i veckan ska jag se om jag hinner prova några av höstens plagg på NOOS.


Upside down coat, denna är jag väldigt nyfiken på.Rebecka Cardigan


Marie Jacket


Dessa tre plagg är samtliga svarta/mörka….allt annat än vad Odd Molly alltid varit men just dessa är jag nyfiken på. Tänkte även tipsa om att jag kommer att ha en klänningsbloppis imorgon kväll kl 19:00, MISSA INTE DET :-) Hoppas vi ses imorgon.
KRAM!! 

1 kommentar:

  1. Förälskade ju mig i dunjackan på träffen och hoppas att någon tar in den lila.
    Jag har inte heller hittat så mycket annat jag vill ha.
    Känns som jag har mest vinterkläder i min garderob. =)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER