torsdag 2 januari 2014

ÅRET SOM GÅTT I BILDER - MITT 2013

Här kommer mitt 2013 i bilder. Inga märkvärdiga saker men en väldigt vacker sommar med mycket båtliv var definitivt en höjdpunkt liksom vår resa till Dubai. Väldigt mycket jobb tyvärr och besparingar på jobbet som inneburit mer jobb för oss som är kvar. En tung höst jobbmässigt helt enkelt. Bloggen har stundtals fått gå på sparlåga och det har märkts vilket jag beklagar.


Mitt Bloggår 2013

Hoppas ni kan kika på denna, annars får jag försöka med en egen Gif.
Hoppas även ni är lediga, maken jobbar och jag är hemma med Sessorna.
Vi ses lite senare.
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Wow! Älskar din lilla film :)
    Musiken....... yes!
    Kram A

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER