söndag 26 januari 2014

DAGENS OCH VECKANS KOSMETIKTIPS!!

Igår var det fest och middag hos några vänner. Alltid lika trevligt att åka iväg till vänner och få bli bjuden på god mat och goda viner. Sessorna hade också väldigt trevligt tillsammans med deras två tjejer. Idag har det dock varit segt och man känner sig allmänt sliten :-) Tänkte bjuda på en dagens som jag funderar på att sälja och sedan tänkte jag även ge er ett underbart make-up tips.


Odd Mollys fina Ceremony tunic som jag älskar men som aldrig blir använd, storlek 2 och verkligen välgjord.


Någon som är intresserad av denna kan lämna en kommentar så kan jag maila er. Tänker mig ca 900 kr för denna skönhet men priset kan diskuteras (dock inga skambud).


Måste sedan tipsa om två underbara produkter som jag hittat nyligen:
BB kräm från Erborian (Koreanskt/franskt märke) som är bland de som ursprungligen lanserade BB-kräm och denna är UNDERBAR. Jag har köpt två små tuber på 15ml var för att testa först och jag brukar blanda dessa två nyanser LIGHT och DORÉ. Mina är inköpta i Stockholm på & Other Stories butik men de finns att få tag på nätet HÄR. 


Det är svårt att få till bra bilder så ni kan se utan att visa för mycket men här ser ni dels min ögonmakeup idag och hur naturliga ögonbrynen blir med produkten Browstyler som ni ser här ovan. Den har liksom gelen inbyggd i botten som man skruvar av och sedan doppar penseln i och sedan applicerar. Riktigt bra produkt!
Dessa två sista bilder är tagna med min Ipad och efter beskärning blir det inte mycket skärpa kvar.....tyvärr.
Har försökt att ta bilder med min Canon men då man behöver fota från nära håll är det svårt att få till med de objektiv jag har idag. I-landsproblem, jag vet :-)


Här ser ni sidan på min kind där jag applicerat BB-krämen från Erborian (båda nyanser) och sedan har jag Prioris mineralfoundation över. Det blir en perfekt bas som ger sken av bar hud men som tar bort de flesta skavanker, ger lyster och håller HELA dagen.
Kan varmt rekommendera dessa produkter.
Hoppas ni har en fin söndag. Strax ska vi laga hemmalagad pizza där alla i familjen gör sin egen variant.
KRAM!!
2 kommentarer:

  1. Tack för ännu ett inspirerande inlägg!

    Hälsningar

    Maria

    SvaraRadera
  2. Kul med märken jag aldrig sett! Browstylern består alltså av nån typ av färgas gelé? Vad har du för snygg eyeliner på dig? Inslaget imorse på Nyhetsmorgon om eyeliners var inte så utförligt men att måla en mall i vit/ljus kajalpenna så som man vill ha "kattögat" och sedan fylla i o måla över med i detta fall en kakeyeliner skulle jag aldrig ha kommit på själv! Skulle hinna igenom Birger Jarlsgatan (apropå butiken) idag men fastnade i Åhlens Citys nya utbyggda sminkavdelning och oh my gosh! Blev bråttom till pendeln! Haha! Inte bättre av att det var halva reapriset på bla skor så apropå ingenting har jag ett par supersnygga skinnstövletter i bordeaux-färg med mig hem...(30% av reapriset blev drygt 300kr!) Så det blir till att klämma in övriga butiker nästa vända in till stan! :) kram Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER