måndag 20 januari 2014

ATT TIPSA OM LJUVLIGA ÖGONMAKEUP PRODUKTER & EN TUTORIAL

Jag har tack vare HILDES fina blogg hittat en hel del sminktips och just Lisa Eldridges tutorials på YouTube är bara sååå bra, även för oss som inte är proffs. Just ögonmakeup har jag varit usel på att lägga genom alla mina 43 år (ja, jag sminkade i och för sig mig inte mina första 17 år men ändå:-) Jag har typ smetat på en ljusskugga på hela locket och sedan bara kajal, eyeliner och mascara. Jag tänkte visa produkterna och bilder på hur de ser ut på mig och sedan hur man kan lägga upp en otroligt snygg makeup på max 10 minuter, nu när jag börjat lära mig :-)


De här fyra produkter är mina absoluta MÅSTE ha produkter för denna typ av ögonmakeup.
Chanel IllusionD´Ombre, färgen Illusoire är en makalöst snygg skugga (med en fin medföljande pensel), denna är bara såååå snygg kväll som dag (ni ser den även på Lisas videon nedan). Min Ljusa basskugga är från Jane Iredale och heter Oyster, den har en underbar färg och pigmentering och öppnar upp ögat direkt på morgonen (har även visats på TV4 av Skincity grundaren, Annica, som är där varannan vecka och tipsar om bra produkter). Mascaran är från MAC och är underbar, nästan lika bra som min favorit från Chanel (Le Volume) men något billigare än Chanel. Min absoluta FAVORITHighlighter kommer från MAC och heter Prep-Prime Highlighter (färgen heter Light boost). Den är MAKALÖST snygg att lägga på sist när man är klar med ögonmakeupen, den ska läggas precis under ögonbrynet och lyfter ögat något enormt, klarar mig inte utan denna.
Färgen på Illusoire är svår att beskriva, den är grålilabrun och alldeles magisk :-) 
Den är precis lagom glittrig.Jag älskar Lisa Eldridges tutorials, hon visar på ett bra sett hur man enkelt kan lägga på en snygg makeup även om man är kring 40. Hoppas ni gillar dessa tips, själv älskar jag smink och hudvårdstips blandat med mode, allt i en och samma blogg precis som jag själv velat läsa i min favoritblogg.
Ha en fin kväll!!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Yeees!! Love sminkinlägg och har gm gulliga Hilde hittat till diverse tutorials. Inga nyheter för mig med mina tre fyra skuggor per dag men inspirationen och tipsen om nån ny färgkombo är bara så roligt! Annicas blogg är oxå väldigt mysig att kika in på. Och ja jag har lärt mig av Annica hur jag färgar mina ljusa "svanvingar" som hon pratade om på P4 i må em! Mkt bra webshop! Så gärna mer skönhet härinne oxå, I like! Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Visst är Lisa bra! Kul att få se några av dina favoriter med.
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER