torsdag 23 januari 2014

ATT RENSA BLAND KLÄNNINGARNA I GARDEROBEN......KANSKE

Fina ni, hoppas ni har det bra och att fortfarande orkar kika in fast det är mindre inlägg än normalt. Bristen på bra ljus när man kommer hem och på tid gör att inläggen blir mer sporadiska. Jag hoppas att ni ändå inte ger upp utan fortsätter kika in lite då och då :-) I helgen kikade jag igenom mitt kläningsbestånd och insåg att jag har ALLDELES för många vackra klänningar som inte används tillräckligt mycket. Jag tänkte därför kolla med er och se om det kan finnas intresse för någon av dessa? Om det finns det tänkte jag lägga ut en del av dessa på bloggen. Jag kommer även att passa på att sänka priserna i Bloppisen om ni är sugna på något där.


Jag ska vara helt ärlig och erkänna att jag inte helt bestämt mig angående den lila Odd Molly klänningen Million Dollar dress, funderar fortfarande, gillar den såååå egentligen även om den mest hänger i garderoben.
De andra klänningar är jag mer säker på :-)
Hoppas ni har en fin torsdag så ses vi snart igen, ska försöka få till en dagens snart.
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Jag är intresserad;)!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag är intresserad.
  /Kristina

  SvaraRadera
 3. Jag är jätte intresserad av den lila och dom svarta
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Jeg er sikker på der er mange der er interesserede i den sorte Ladylike - sæt den på aution ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Är också intresserad av den lila och den i Royal Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Jag är nyfiken och intresserad av den lila i mitten. Med vänlig hälsning Anneli

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER