torsdag 2 januari 2014

ETT AV MINA BARKABYFYND OCH ATT LAGA MAT I EN CROC POT

Idag är det en intensiv men ändå härlig dag hemma med mina Sessor. Jag har förberett Pulled Pork i årets julklapp: Croc Pot som fina Mary rekommenderat :-) Det är verkligen enkelt och det blir supergott.
Kan varmt rekommendera er att testa detta. Nu till dagens stass som är av det bekväma slaget innan kvällens middag ska avnjutas och då ska jag klä upp mig eftersom vi har svärmor på besök. Dagens stass består av en Odd Molly kofta från Barkaby som inhandlades under mellandagsrean.

 Lång kofta tyvärr, alldeles för lång så fransarna åkte av direkt. Funderar på att korta den men jag får fundera något över det.


Älskar ryggen och färgen så den får stanna som myskofta.
Visst är den fin i denna färgställning? Hoppas även ni har en fin start på det nya året.
Hoppas vi ses snart igen.
KRAM!!
3 kommentarer:

 1. Låter fantastiskt bra med en croc pot! Får man lov att fråga om du kommer att fortsätta använda hudvård från Priori eller gå tillbaka till Kanebo? Har sneglat på just Kanebo ett tag och det skulle vara roligt att höra. / Linda

  PS. Tack för en bra blogg- jag läser men är dålig på att kommentera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda,
   Jag kommer gå tillbaka till Kanebo så småningom men jag ska först testa några andra märken som t ex Murad som jag hört mycket gott om. Får se om jag upptäcker något bättre men hitintills är det Kanebo som varit bäst.
   Tack för din kommentar.
   Kram!!

   Radera
  2. Tack för svar! Jag har också fått uppfattningen att Murad skall vara bra. Det finns verkligen en uppsjö av olika märken men jag skall definitivt titta lite närmre på Kanebo. Kram Linda

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER