fredag 10 januari 2014

ATT VARA INNE I VARDAGEN IGEN OCH FINA REAERBJUDANDEN

Som några av er kanske märker så hinner jag inte med bloggen lika mycket, jag hinner framförallt inte fotografera när det finns ljus under dagen. Det är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag kommer hem. Däremot har jag massor jag skulle vilja dela med er men som jag helt enkelt inte hinner. Jag har fyndat en del, inte massor men väl utvalda plagg och så har jag fyndat massor av hudvård och jag har en fin rabattkod som ni snart ska få om ni är sugna på att testa Prioris hudvård som jag testat och skrivit om HÄR. Nu ska jag tipsa om några fina butiker som har bra REA just nu:

Fina Vistamia har rabatt på hela sitt sortiment och har underbar service, ca 30-70% rabatt.
Även Nantucket börjar sin slutrea imorgon men massa fina saker kvar.Odd Molly online och i deras fysiska butik i Stockholm har 50% och det finns mycket kvar :-) Här har jag fyndat en del fina plagg :-)Oleana and Friends, den fysiska butiken på Mäster Samulesgatan har också fin REA nu där det mesta är på 50% och en del fina Oleana plagg på 20% rabatt.Även Provrummer har kommit igång med sin REA som ni hittar HÄR.
När det gäller hudvård så har jag två favoritbutiker på nätet: MilitusMedical och Skincity där jag fyndat massor.Skincity har en massa erbjudande nu under denna månad så kika in.

När det gäller fysiska butiker i Stockholm kan man fynda massor av bra hudvård hos NK och Sephora till 40 och 50% rabatt.

Sen ska jag även passa på att tipsa om ett nytt fint märke (även om det inte är REA) som det ska bli spännande att följa: YellowFerry. Det är Carina som tidigare drev Nantucket som startat detta fina lyxbohem-märke :-)


Fick tips från Carina om att hon snart ska öppna sin webbshop och det ska bli så spännande att se dessa fina plagg.

Jag lovar att snart återkomma med fina bilder på en del av mina REA-fynd och att återkomma med bra hudvårdstips. Jag kan i varje fall säga att min hy har aldrig sett så här bra ut och jag har ytterligare några vackra plagg i garderoben som anlänt :-) Vi ses snart igen.
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Vet inte om min kommentar kom fram här igår? Syns ju inte iaf. Har ibland svårt att kommentera här. Det jag skrev var att jag inte känner igen mig själv, har inte sprungit eller klickat hem ngn julrea alls!! Hallå?! Känner mig lite avmättad liksom... Har klickat hem en del Benefit fr lookfantastic. Men har klickat desto mer hos Skincity! Börjar få en rejäl samling små dockor som jag snart inte har plats för! Sönerna vill nog inte ha, hehe!! Gått bananas på all möjlig hudvård i deras kalender som ju var kanon plus lite till!! Och jag SER skillnad! Faktiskt så jag blev riktigt överraskad. Så här markant skillnad har jag aldrig varit med om och produkten i fråga är jag 99% säker på är Transderma serumet R! Exuviance och massa tålamod i botten oxå, men jag har mkt mer jämn hudton och lyster i hyn! Nästan så jag inte behöver lika täckande foundation som jag alltid använt. Köpte på rabatt för dropparna är inte gratis men jag hoppas flaskan räcker länge! Behöver bara en pump/ggn. Visst har du oxå handlat där, och även köpt Transderma? Vilken var det? C-vitamin hade jag redan i form av Cicamed-C pumpflaska som jag oxå använder flera ggr/v. Och söta Annica, ägaren, har hjälp mig att våga testa färga mina "fisiga" som hon säger om sina egna ljusa ögonbryn! Ikväll, eller kanske i dagsljus imorgon, ska jag testa naturbrun fr Refectocil! Känns lite läskigt, vill inte se ut som en arg tant! ;) I vanliga fall fyller jag försiktigt i med min Diorpenna m borste i andra änden. Men allt för att förenkla på morgonen är bra! :) Har du provat? Kram Lotta!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER