fredag 17 januari 2014

ATT FIRA FREDAG….ÄNTLIGEN HELG!

Imorgon finns det förhoppningsvis ljus när jag går upp och jag kan hinna fota :-) Har mycket inspiration och tips för tillfället men ingen tid för att fotografera och blogga. Jag har återvänt till det stilrena och klassiska. Det är mycket svart och vitt i min garderob för tillfället. Det ska även tilläggas att det är betydligt mindre Odd Molly outfits för egen del just nu. Det är strikt klädsel på jobbet och där blir det inte många Odd Mollysar, hemma hinner jag knappt byta om förrän det är läggdags. I helgen ska vi ha lite fest och dessutom kalas så då lär det bli lite mer uppklätt, vilket jag gillar som ni vet vid det här laget :-)


Ljus är ett måste när det är vinter och dessa lyktor är ljuvliga, gamla billiga sådana från Åhlens tror jag men likväl favoriter.


Rosor på bordet är underbart när det är helg så jag hinner njuta av dessa.


En snabb dagens, OM Timeout wrap och OM silkestopp.


Halsbandet kommer från Målerås design Lina Lundberg.
Nu vill jag bara önska er alla en fin fredagkväll så hoppas jag att vi ses imorgon.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER