lördag 11 januari 2014

ATT VISA NÅGRA VACKRA REA-FYND & ATT GE ER EN FIN RABATTKOD!

ÄNTLIGEN fick jag möjlighet att fotografera medan det är dagsljus och så fick jag lite tid att prova och fota några av mina REA-fynd. Jag tänkte även inom kort köra ett hudvårdsinlägg där jag tänkte tipsa om några favoritprodukter som jag fyndat på sista tiden. Men nu till mina fynd :-)


 Först ut är denna söta blus som jag fyndade i Odd Molly butiken för halva priset, användbar till jobbet tänkte jag och klippte bort de två banden som satt i halsen, hatar band i halsen och fransar :-)


Spetsen blir så snygg under en öppen kavaj, som jag brukar ha det på kontoret.
Mitt andra fynd är denna LJUVLIGA spetsklänning från Odd Molly, Marie Dress som jag gillade redan när den kom men jag har haft is i magen och väntat in REAN. Just nu till halva priset hos Odd Molly (webben) och finns kvar i de flesta storlekar vad jag kunde se.


 Det blir två helt olika stilar beroende på vad man har för underklänning under denna. Den som medföljer sitter löst så man kan byta, vilket jag tycker är en stor fördel. Med svart underklänning som jag har på mig blir det en mer elegant och stilren look. Bältet är från Valerie.

Tillsammans med den medföljande underklänningen syns spetsen mera men jag gillar inte hur det ser ut framtill över magen där spetstyget överlappar, inte snyggt enligt mig.


Det var mina första fynd, mera kommer senare i helgen om ni är nyfikna och jag ska se om jag kan få till hudvårdsinlägget snart också. Jo, får inte glömma den utlovade rabattkoden om ni vill shoppa underbart effektiv hudvård från Militus Medical.


Om ni är nyfikna på att testa Prioris hudvård som ni kan läsa mer om HÄR.
Med koden shopaholic25 får ni JUST NU handla dessa till 25% RABATT, dvs ALLA Prioris hudvårdsprodukter. Passa på att testa om ni är det minsa nyfikna på dessa.
Ha nu en fortsatt fin helg, det försöker jag ha trots att maken och jag har en vit-månad (dvs inget vin eller alkohol på 1 månad). Välbehövligt men trist när det är helg. Hur gör ni brukar ni också ha en vit-månad/halvår efter julen?
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Förstår att du bytte underklänning, mycket snyggare med svart under!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja mycket snyggare med svart under! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Vilken storlek på klänningen har du....den är jättefin....skärpet har jag också.
  Missade att "fynda" vackra rosa kappan.....när man är i värmen tar allt längre tid!!
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER