söndag 26 januari 2014

SÅ VAD SÄGER NI OM ZLATAN/VOLVO REKLAMEN

Själv gillar jag den, jag gillar det som Max Martin gjort med nationalsången och de vackra bilderna. Visst blir man stolt över att vara svensk när man ser den, det tycker jag i varje fall och den goodwill som reklamen skapar kommer indirekt Volvo till nytta, mycket smart reklam.
Missa inte alla fina saker som är kvar på bloppisen och de fina plaggen och smycken jag la ut igår….finns mycket fint kvar.
Vi ses snart, ska hinna vakna till bara :-)
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Visst är den häftig men då är den filmad i mina hemtrakter Gällivare ( Stora Sjöfallet) Med vänlig hälsning Anneli

  SvaraRadera
 2. ja, jag är ju stort fan av Z per automatik, men jag måste säga att den är flott! Sen tror jag det kommer fler delar, eller likn. för jag har sett en snutt, som faktiskt inte är med på den de kör nu. Kram och hoppas helgen var fin

  SvaraRadera
 3. Mycket smakfullt gjord, fullträff verkligen! T o m så man kanske kan tänka sig att byta till en Volvo ;=) Zlatan är verkligen magnifik, en man för sig ..... Visst blir man stolt! kram Milla

  SvaraRadera
 4. Reklamen är skitläcker! Och då är inte jag nån stor Zlatanfantast. Nationalsången är verkligen moderniserad. Fast jag undrar om Helena Seger brukar sova med fullt spackel i nyllet;) Kram

  SvaraRadera
 5. Outstanding ! Kommentarer överflödiga, den talar för sig själv :-)
  /C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER