fredag 3 januari 2014

ATT HA EN 10-ÅRING OCH ATT FIRA DET ORDENTLIGT :-)

Idag har vi haft kalas för min äldsta Sessa som fyllt 10 år! Tiden har verkligen runnit iväg och det var först idag när jag stod brevid henne på morgonen som jag insåg att hon når mig upp till axeln och att hon verkligen blivit en liten dam detta sista år. Hon har länge önskat sig hål i öronen och jag hade lovat henne att hon skulle få det när hon fyllde 10 år om hon fortfarande ville ha det då, det ville hon :-) så idag innan kalaset var vi iväg och fixade hål i öronen. Jag åkte även in till city och fixade Ladurées macarons till henne kalas samt en stor bukett med 10 STORA rosa rosor. Det är stort att fylla 10 år och det känns i mitt mammahjärta.Klart mamma också skulle vara fin en dag som denna. Klänningen fyndade jag på by Malene Birgers mellandagsrea liksom halsbandet. Klassiskt och vackert. Lite rött läppstift på läpparna så är man klar :-)
Här ser ni Sessans hål i örat (18 karats guldstift för att slippa allergier och andra komplikationer). Hon var så duktig :-)


 Visar bättre bilder på de vackra rosorna imorgon.


Ladurées macarons sitter alltid bra till speciella tillfällen (ja och vid andra tillfällen också).


 Nu ska vi varva ner och snart äta middag. Ikväll ska jag ta min nyblivna 10-åring i famnen och hålla om henne så länge jag kan och minnas den natten hon föddes och berätta det än en gång för henne hur hon kom till världen och vilken oerhörd efterlängtad gåva hon är, min älskade dotter. Sedan kommer hon att vilja dra sig ur min famn, hon kommer att pussa mig på kinden och säga att hon vill vara lite själv i sitt rum. Hon växer upp och växer ifrån mig för varje dag som går precis som hon ska men det känns tungt och jag får stålsätta mig för att ge henne det utrymme hon behöver för att växa och utvecklas. Jag är tacksam för varje dag som jag får vara med henne och vara en del av hennes liv. Jag älskar våra stunder tillsammans på helgerna och kvällarna under vardagarna när hon berättar vad som hänt den dagen i skolan och vad som bekymrar henne. Det är dyrbara stunder som jag värnar om och som jag alltid prioriterar, vad som än händer för övrigt runt omkring mig. 

Nu önskar jag er alla en fin kväll och helg! Hoppas ni haft en fin start på det nya året.

KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vad fint du skriver om din dotter. <3 Glad att höra att ni haft en sån fin dag tillsammans och macarons... mmmm.
  kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Grattis till er båda! 10-år är stort!

  Härligt att du tar tillvara på stunderna. Tiden går bara för fort och vips är de vuxna och flyttar. Vi verkar vara födda ungefär samma år du och jag, och min/vår äldsta fyller snart 18 och blir myndig. Lite sorgligt att tänka på hur tiden bara flugit iväg. Men har man tagit vara på vardagen känns det såklart fint att se sitt barn självständigt och redo för vuxenlivet.

  Hoppas ni haft en minnesvärd dag och kväll :-)

  /Gry

  SvaraRadera
 3. Ja 10 år är stort!
  Förstår precis vad du menar med att de plötsligt blivit så vuxna och jag tänkte samma om Gyril i dagarna.
  Man vill stanna tiden på samma gång som man önskar dem ett eget liv.
  För vår del kommer det ju att se annorlunda ut men hoppas ju ändå på att hon kommer att bli så självständig som möjligt.

  SvaraRadera
 4. Hej,
  vilken underbar By Malene Birger klänning! undrar hur är den i storleken?
  Tack på förhand!
  Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Tack! Visst är den fin! Den är normal i storlek och jag har tagit storlek L för att få plats med rumpan :-)
   Supersnygg och klassisk.
   Kram!

   Radera
  2. Ett stort tack för svaret!
   Sista fråga, om jag får besvära dig, jag ligger mellan str.S och str.M (byst och midja) vilken storlek ska jag ta tro?
   Blir mycket tacksam för hjälpen!
   Tack!
   P.S Beundrar din blogg! :)
   MVH
   Gunilla

   Radera
 5. Hej Gunilla, vet tyvärr inte hur du vill ha den, om du vill ha den tajt är det S och om du vill ha den lite ledig ska du ha M.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER